ΑΕΚ

Ομόνοια - ΑΕΚ 1-1: Θετικό δείγμα μία εβδομάδα πριν από το ευρωπαϊκό με την Ίντερ Εσκάλδες

Ομόνοια - ΑΕΚ 1-1: Θετικό δείγμα μία εβδομάδα πριν από το ευρωπαϊκό με την Ίντερ Εσκάλδες
INTIME SPORTS

Ο Βίντα έβαλε την ΑΕΚ μπροστά στο σκορ, όμως η Ομόνοια ισοφάρισε σε 1-1, με την Ένωση να αναδεικνύεται ισόπαλη στο τελευταίο της φιλικό πριν από τον αγώνα με την Ίντερ Εσκάλδες στον 2ο προκριματικό γύρο του Conference League.

Στο τελευταίο της φιλικό πριν την έναρξη των υποχρεώσεών της στην Ευρώπη η ΑΕΚ προηγήθηκε με τον Βίντα, όμως η Ομόνοια ισοφάρισε σε 1-1. Σε σχέση με τα άλλα φιλικά, οι κιτρινόμαυροι περιόρισαν τα λάθη τους και φάνηκε να είναι πιο συγκεντρωμένοι.

Στον 2ο προκριματικό γύρο του Conference League η Ένωση θα αντιμετωπίσει στις 24 Ιουλίου την Ίντερ Εσκάλδες, η οποία επικράτησε 5-1 της Βελέζ στη ρεβάνς

Η πρώτη καλή στιγμή στο ματς ήρθε στο 18', με τον Ελίασον να πιάνει την κεφαλιά μετά από σέντρα, αλλά να στέλνει την μπάλα για λίγο έξω από την εστία του Φαμπιάνο.

Στο 32' η Ομόνοια είχε την ευκαιρία να προηγηθεί με 1-0. Μετά από λάθος του Σιμάνσκι, ο Σεμέδο έκλεψε την μπάλα, μοίρασε στον Χαραλάμπους, ο οποίος έκανε το πλασέ, αλλά τον σταμάτησε ο Μπρινιόλι, που απέκρουσε με το ένα χέρι.

Τρία λεπτά αργότερα η ΑΕΚ απείλησε μετά από ωραία συνεργασία Γκατσίνοβιτς - Λιούμπισιτς. Ο Σέρβος πλάσαρε, αλλά ο Φαμπιάνο είχε καλύψει την εστία του και μπλόκαρε.

Στο 45' ο Ελίασον βρήκε δίχτυα, αλλά ο βοηθός σήκωσε τη σημαία για οφσάιντ κι έτσι το γκολ δεν μέτρησε.

Η ΑΕΚ άνοιξε το σκορ στο 69' από στατική φάση. Ο Μάνταλος εκτέλεσε το κόρνερ και ο Βίντα από το ύψος της μικρής περιοχής ξέφυγε από όλους κι έστειλε την μπάλα στα δίχτυα με ωραία κεφαλιά, νικώντας τον Φαμπιάνο για το 0-1.

Λίγο νωρίτερα, στο 61' ο Στρακόσα, που μπήκε αλλαγή στο δεύτερο μέρος, πραγματοποίησε μία εκπληκτική επέμβαση στην απευθείας εκτέλεση φάουλ του Χαμάς, διατηρώντας ανέπαφη την εστία του.

Η απάντηση της Ομόνοιας ήρθε 10 λεπτά μετά το γκολ που δέχθηκε. Ο Κόστα μοίρασε στον Σίνιτς, ο οποίος μπήκε στην περιοχή και με ωραίο τελείωμα νίκησε τον Στρακόσα για το 1-1.

ΟΜΟΝΟΙΑ: Φαμπιάνο, Μασούρα, Κουλιμπαλί, Παναγιώτου, Χαμάς, Μάριτς, Χαραλάμπους, Εράκοβιτς, Σεμέδο, Σίμιτς, Κακουλλή.

ΑΕΚ: Μπρινιόλι (46' Στρακόσα), Ρότα, Κάλενς, Βίντα, Χατζισαφί, Σιμάνσκι (63' Γαλανόπουλος), Γιόνσον (63' Πινέδα), Γκατσίνοβιτς (62' 'Αμραμπατ), Λιούμπιτσιτς (62' Μάνταλος), Λιβάι (62' Κοϊτά), Ελίασον (63' Φερνάντες).

TAGS ΑΕΚ ΑΕΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΟΜΟΝΟΙΑ ΚΥΠΡΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ