ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ

Όμορφη κίνηση από τον Παναιτωλικό

Όμορφη κίνηση από τον Παναιτωλικό

Η διοίκηση του Παναιτωλικού προχώρησε στην έκδοση κόμικ της μυθικής ιστορίας του Αιτωλού που αποτελεί το έμβλημα της ομάδας του Αγρινίου.

Σε μια πολύ όμορφη και έξυπνη κίνηση προχώρησε η ΠΑΕ Παναιτωλικός με την έκδοση σε κόμικ της μυθικής ιστορίας του Αιτωλού που αποτελεί το έμβλημα της ομάδας του Αγρινίου. Μια ενέργεια που γίνεται και αυτή στα πλαίσια των εορτασμών των 88χρόνων από την ίδρυση του συλλόγου.

Η ενέργεια αυτή γίνεται ακόμα σπουδαιότερη από το γεγονός ότι το κόμικ αυτό θα διανεμηθεί δωρεάν σε χιλιάδες παιδιά σε όλο το νομό του Αγρινίου. Με αυτή την κίνηση οι άνθρωποι του Παναιτωλικού θέλουν να κάνουν τα νέα παιδιά να αγαπήσουν περισσότερο την ομάδα και να έχουν ως πρώτη τους αγάπη τον Παναιτωλικό.

Η σχετική ανακοίνωση αναφέρει:

"Στο πλαίσιο του εορτασμού των 88 χρόνων από την ίδρυση του Συλλόγου μας, η ΠΑΕ Παναιτωλικός προχώρησε στην έκδοση της ιστορίας του Τίτορμου, προκειμένου να διανεμηθεί δωρεάν σε χιλιάδες παιδιά σε όλο το Νομό.

Μέσα από κείμενα που συνοδεύονται από σκίτσα του Χρήστου Παπανίκου, περιγράφεται η ιστορία του μυθικού Αιτωλού, που αποτελεί το έμβλημα του Παναιτωλικού από την ίδρυσή του. Η συνάντησή του με τον μεγαλύτερο Ολυμπιονίκη, τον Μίλωνα Κροτωνιάτη, ο οποίος, διαπιστώνοντας τη δύναμη του Τίτορμου, αναφώνησε «ούτος άλλος Ηρακλής»και αναγνώρισε τις αρετές του χαρακτήρα του.

Με την έκδοση αυτή η ΠΑΕ Παναιτωλικός επιδιώκει να κάνει ευρύτερα γνωστή την ιστορία του Τίτορμου και του Συλλόγου. Το επόμενο διάστημα με επισκέψεις ποδοσφαιριστών σε Σχολεία θα γίνει διανομή χιλιάδων εντύπων στη νεολαία της περιοχής".

TAGS ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ