ΜΑΡΣΕΙΓ

Ο Ομπαμεγιάνγκ επιβεβαίωσε την αποχώρησή του από τη Μαρσέιγ

Ο Ομπαμεγιάνγκ πανηγυρίζει στο Μαρσέιγ - Παναθηναϊκός
Ο Ομπαμεγιάνγκ πανηγυρίζει στο Μαρσέιγ - Παναθηναϊκός EUROKINISSI

Ο Πιερ-Εμερίκ Ομπαμεγιάνγκ επιβεβαίωσε την απόφασή του να αποχωρήσει από τη Μαρσέιγ, με τον ίδιο να είναι έτοιμος πλέον να συνεχίσει τη καριέρα του στη Σαουδική Αραβία για χάρη της Αλ Καντισίγια.

Η Μαρσέιγ δεν θα μπορεί τελικά να υπολογίζει στις υπηρεσίες του Πιερ-Εμερίκ Ομπαμεγιάνγκ για την επόμενη σεζόν, με τον Γκαμπονέζο επιθετικό να επιβεβαιώνει την αποχώρησή του στέλνοντας ένα μήνυμα προς τους φιλάθλους της ομάδας.

Υπενθυμίζεται πως ο 35χρονος στράικερ διέθετε συμβόλαιο μέχρι και το 2026 και η επιθυμία της διοίκησης ήταν να παραμείνει στο ρόστερ, με τον έμπειρο φορ να μετρά 30 τέρματα τη φετινή σεζόν, ωστόσο ο παίκτης ετοιμάζει εν τέλει τις βαλίτσες του για την Σαουδική Αραβία και συγκεκριμένα την Αλ Καντισίγια.

Ο ίδιος εξέφρασε την ευγνωμοσύνη του προς τον σύλλογο, τους συμπαίκτες του, το τεχνικό επιτελείο, αλλά και τους φιλάθλους του γαλλικού συλλόγου για την στήριξή τους κατά την διάρκεια της κοινής τους πορείας, ενώ επίσης αναφέρθηκε και στις συμβουλές που τον οδήγησαν στην απόφαση της αποχώρησης.

"Ήταν μια συναισθηματική χρονιά και θα ήθελα να ευχαριστήσω όλο τον σύλλογο, το προσωπικό, τους συμπαίκτες μου και τους υποστηρικτές μας. Με κάνατε πιο δυνατό και αυτές οι αναμνήσεις μαζί σας θα μου μείνουν για πάντα.

Όπως γνωρίζετε, ακολουθούσα πάντα τις συμβουλές του πατέρα μου, ο οποίος με βοήθησε να γίνω ο παίκτης που είμαι, οπότε πήραμε αυτή την απόφαση για το υπόλοιπο της καριέρας μου. Ήρθε η ώρα για μένα να ξεκινήσω ένα νέο κεφάλαιο.

Μαρσέιγ για πάντα. Δεν θα σε ξεχάσω ποτέ".

TAGS ΜΑΡΣΕΙΓ ΓΑΛΛΙΑ ΣΑΟΥΔΙΚΗ ΑΡΑΒΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ