ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ

Ονανά: "Δεν υπάρχει καλύτερο μέρος για να συνεχίσω να ονειρεύομαι από το Θέατρο των Ονείρων"

Ονανά: "Δεν υπάρχει καλύτερο μέρος για να συνεχίσω να ονειρεύομαι από το Θέατρο των Ονείρων"
PRINT SCREEN

Ο Αντρέ Ονανά έκανε το πρώτο ποστάρισμα στα social media μετά από την επισημοποίηση της συμφωνίας με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, με τον Καμερουνέζο γκολκίπερ να ξεκαθαρίζει πως ήταν η καλύτερη επιλογή για εκείνον η μετακόμιση στο "Ολντ Τράφορντ".

Η τελευταία επταετία έχει βρει τον Αντρέ Ονανά να τρυπάει συνεχώς το αγωνιστικό ταβάνι του, με τον 27χρονο Καμερουνέζο γκολκίπερ να παίρνει μεταγραφή στον Άγιαξ το 2016, πέρυσι στην Ίντερ και αυτό το καλοκαίρι στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Αναμφίβολα, η μετακίνησή του από τους νερατζούρι στους κόκκινους διαβόλους σήκωσε πολύ θόρυβο, όχι μόνο επειδή έγινε μετά από την παρουσία του στον τελικό του Champions League απέναντι στην Σίτι αλλά και επειδή η ομάδα του Έρικ τεν Χαχ έδωσε 55 εκατομμύρια ευρώ στους Ιταλούς για να τον κάνει δικό της

Από την πλευρά του ο ίδιος αισθάνεται σίγουρος για τον εαυτό του και έτοιμος για το νέο μεγάλο βήμα στην καριέρα του, κάτι που φρόντισε να δείξει μέσω ενός video που ανέβασε στον λογαριασμό του στο Twitter όπου μίλησε με τα καλύτερα λόγια για το νέο ποδοσφαιρικό σπίτι του.

"Έφυγα από το Καμερούν αναζητώντας τα όνειρά μου. Αντοχή, δύναμη και κουράγιο. Αυτές οι αξίες με βοήθησαν να φτάσω μέχρι εδώ. Ο δρόμος δεν ήταν εύκολος.

Είναι σαφές για μένα ότι δεν υπάρχει καλύτερο μέρος για να συνεχίσω να ονειρεύομαι από το Θέατρο των Ονείρων. Glory, glory Man United", σχολίασε με νόημα ο Ονανά.

TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ PREMIER LEAGUE ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΓΓΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ