ΙΝΤΕΡ

Ονειρεύεται επιστροφή Μουρίνιο ο Μοράτι

Ονειρεύεται επιστροφή Μουρίνιο ο Μοράτι
© GETTY IMAGES

Την επιστροφή του Ζοσέ Μουρίνιο στην τεχνική ηγεσία της Ίντερ, θα επιδιώξει ο πρόεδρος των "νερατζούρι", Μάσιμο Μοράτι, σύμφωνα με τον ιταλικό Τύπο.

Το "αφεντικό" της ομάδας του Μιλάνου δείχνει να έχει ενστάσεις για το κατά πόσο ο Λεονάρντο μπορεί ως πρώτος προπονητής να οδηγήσει την Ίντερ σε τίτλους μετά και από την ήττα στο ντέρμπι με την Μίλαν.

Ο Πορτογάλος πρώην προπονητής της ομάδας την οποία οδήγησε πέρυσι στο τρεμπλ(Τσάμπιονς Λιγκ, πρωτάθλημα και Κύπελλο Ιταλίας) και μετακόμισε στην συνέχεια στην Ρεάλ είναι ξανά στο μυαλό του Μάσιμο Μοράτι για το "τιμόνι" της Ίντερ.

Όλα αυτά μάλιστα από τη στιγμή που η ήττα της Ρεάλ από την Χιχόν το περασμένο Σάββατο με την οποία έχασε ακόμη περισσότερο έδαφος για τον τίτλο στην Ισπανία, ήρθε για να εντείνει τη φημολογία περί αποχώρησης του από το "Σαντιάγκο Μπερναμπέου" το καλοκαίρι.

Όπως αναφερόταν στο δημοσίευμα, επιθυμία του Μάσιμο Μοράτι είναι ο Ζοσέ Μουρίνιο να επιστρέψει ως πρώτος προπονητής της ομάδας, έχοντας στο πλευρό του τον Λεονάρντο.

Πάντως μένει να φανεί ποιά είναι η επιθυμία του Ζοσέ Μουρίνιο ο οποίος έχει δηλώσει ότι στόχος του είναι να οδηγήσει την Ρεάλ στην κατάκτηση του Τσάμπιονς Λιγκ.

TAGS ΙΝΤΕΡ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ