ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ

Ονειρεύεται το Σκουντέτο ο Ρανιέρι!

Ονειρεύεται το Σκουντέτο ο Ρανιέρι!
Ρανιέρι

Ο προπονητής της Γιουβέντους Κλαούντιο Ρανιέρι ονειρεύεται την κατάκτηση του Σκουντέτο παρόλο που η ομάδα του βρίσκεται μακριά από την κορυφή

Η φετινή σεζόν για την ομάδα της Γιουβέντους είναι πολύ περίεργη αφού οι "Μπιανκονέρι" επανέρχονται στην πρώτη κατηγορία της Ιταλίας μετά τον ντροπιαστικό υποβιβασμό τους στην δεύτερη κατηγορία, ύστερα από την αποκάλυψη του σκανδάλου για τα στημένα παιχνίδια στην γειτονική χώρα.
Παρόλα αυτά όμως η μέχρι στιγμής πορεία της μπορεί να κριθεί άκρος ικανοποιητική αφού βρίσκεται στην τρίτη θέση της βαθμολογίας δεκατρείς βαθμούς πίσω από την κορυφή, πράγμα το οποίο δεν εμποδίζει τον προπονητή της ομάδας Κλαούντιο Ρανιέρι να ονειρεύεται την κατάκτηση του φετινού τίτλου.

" Τα επιθυμητά αποτελέσματα έρχονται όταν δουλεύεις σωστά και στοχεύεις σε αυτά έτσι νομίζω ότι έχουμε ακόμα πιθανότητες για τον φετινό τίτλο, αφού μαθηματικά είμαστε ακόμα μέσα στο παιχνίδι της πρώτης θέσης", ξεκίνησε ο Ρανιέρι και συνέχισε.

" Φυσικά δεν εξαρτάται αποκλειστικά από εμάς αφού οι ομάδες που βρίσκονται από πάνω μας θα πρέπει να χάσουν αρκετούς βαθμούς, πράγμα το οποίο έχει συμβεί ξανά στο παρελθόν και αυτό είναι που με κάνει τόσο αισιόδοξο, ξέρω όμως ότι είναι πολύ δύσκολο".

Η Ίντερ βρίσκεται σε τραγική φόρμα στα τελευταία παιχνίδια με αποτέλεσμα να έχει μικρύνει λίγο η ψαλίδα από την δεύτερη Ρόμα, η οποία όμως έχει κάνει και αυτή γκέλες με αποτέλεσμα να είναι τέσσερις μόλις βαθμούς πάνω από την Γιουβέντους.

" Η Ίντερ ήταν αρκετούς βαθμούς πάνω από όλους μας, τώρα όμως έχει αρχίσει να χάνει πόντους με αποτέλεσμα να ελπίζουμε και πάλι για τον τίτλο, όσο αφορά την Ρόμα θα ήμασταν εμείς στην δεύτερη θέση αρκεί να μην χάναμε τρία παιχνίδια στην σειρά".








TAGS ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ