ΙΝΤΕΡ

"Ονειρεύονται" Μανωλά και Κόντε στην Ίντερ

"Ονειρεύονται" Μανωλά και Κόντε στην Ίντερ

Τρελό σενάριο που θέλει τους Κώστα Μανωλά και Αντόνιο Κόντε να πηγαίνουν στην Ίντερ το ερχόμενο καλοκαίρι, φέρνει στη δημοσιότητα ιταλικό μέσο.

Είναι γνωστό εδώ και καιρό ότι ο Κώστας Μανωλάς είναι ο Νο1 στόχος της Ίντερ για την ενίσχυση της αμυντικής γραμμής. Δημοσίευμα της Κυριακής (5/2) έκανε λόγο για μεταγραφή του Έλληνα διεθνή, η οποία θα φτάσει τα 50 εκατ. ευρώ!

Πάντως, ο Μανωλάς είναι μόνο μία απ' τις προσθήκες που επιθυμεί η νέα διοίκηση των "νερατζούρι". Όπως φαίνεται, οι Ιταλοί θέλουν να τινάξουν την μπάνκα στον αέρα και να πείσουν τον Αντόνιο Κόντε να αφήσει την Τσέλσι για χάρη της Ίντερ.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της "Tuttosport", ετοιμάζουν πρόταση ύψους 60 εκατ. ευρώ για συμβόλαιο τεσσάρων χρόνων στον Ιταλό τεχνικό και μπάτζετ 400 εκατ. ευρώ, ώστε να πάρει τους παίκτες που επιθυμεί!

Επιπλέον, γίνεται αναφορά και σε τέσσερις ποδοσφαιριστές, οι οποίοι θα έρθουν πακέτο με τον Κόντε. Ο λόγος για τους Κώστα Μανωλά, Μάρκο Βεράτι, Φεντερίκο Μπερναρντέσκι και Ρικάρντο Ροντρίγκες.

Ύστερα απ' το εν λόγω ρεπορτάζ, δημιουργήθηκε πινακάκι, στο οποίο φαίνεται η νέα ενδεκάδα της Ίντερ. Όπως είναι λογικό, η άνθρωποι του ιταλικού μέσου χρησιμοποιούν το αγαπημένο σύστημα του Κόντε (3-4-3).

Τερματοφύλακας θα είναι ο Χαντάνοβιτς, ενώ η αμυντική τριπλέτα θα αποτελείται απ' τους Μανωλά, Μεδέλ και Μιράντα, με τον Χιλιανό να είναι ο κεντρικός μπακ.

Οι Καντρέβα και Ροντρίγκεζ θα είναι στα δύο άκρα, παίζοντας φουλ-μπακ και οι Βεράτι, Γκαλιαρντίνι θα είναι στο άξονα. Στην επίθεση θα είναι ο Ικάρντι με υποστηρικτές τους Μπερναρντέσκι και Πέρισιτς.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το FFP... διώχνει τον Μανωλά από τη Ρόμα
"42.000.000 ευρώ για Μανωλά που δεν ανανεώνει"
Τα τρελά μεταγραφικά όνειρα της Ίντερ
TAGS ΙΝΤΕΡ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ