ΙΣΠΑΝΙΑ

Όνειρο για Τόρες η "χρυσή μπάλα"

Όνειρο για Τόρες η "χρυσή μπάλα"
τορες

Ο Ισπανός άσος της Λίβερπουλ αποκάλυψε πόσο σπουδαίο θα είναι για αυτόν αν κερδίσει το συγκεκριμένο βραβείο

Ο Τόρες είναι μέσα στους υποψήφιους για το βραβείο του κορυφαίου ποδοσφαιριστή στην Ευρώπη, το οποίο θα δωθεί τον Δεκέμβρη, καθώς πραγματοποίησε εξαιρετική χρονιά.
Ο πρώην άσος της Ατλέτικο Μαδρίτης το περασμένο καλοκαίρι άφησε τους "ροχιμπλάνκος" και στην πρώτη του περίοδο στο "Άνφιλντ" πέτυχε 33 γκολ σε όλες τις διοργανώσεις, ενώ ήταν από τους κορυφαίους με την Ισπανία στην κατάκτηση του ευρωπαϊκού το καλοκαίρι και μάλιστα πέτυχε το μοναδικό γκολ του τελικού με την Γερμανία.

Ο μεγαλύτερος ανταγωνισμός για τον Τόρες προέρχεται από τους Κριστιάνο Ρονάλντο και Λιονέλ Μέσι, ενώ ο ίδιος ποτέ δεν πίστευε ότι θα διεκδικούσε το συγκεκριμένο βραβείο.

"Όταν παρακολουθούσα την εκδήλωση για την "χρυσή μπάλα" στην τηλεόραση έβλεπα παίκτες όπως ο Ζινεντίν Ζιντάν, ο Ροναλντίνιο και ο Κακά", αναφέρει ο Ισπανός. "Το να κερδίσω το βραβείο θα είναι σαν να σκαρφάλωσα στην κορυφή του Έβερεστ και ακούμπησα τον ουρανό".

Ο Τόρες δεν παρέλειψε να τονίσει και την ικανοποίησή του για την μέχρι τώρα καριέρα του στην Λίβερπουλ. "Είμαι πολύ καλά στην Αγγλία. Ήθελα πολύ να παίξω εκεί, να ανακαλύψω την Πρέμιερ Λιγκ. Στο Λίβερπουλ έχω ξεκινήσει μια νέα ζωή. Είναι σπουδαία".






TAGS ΙΣΠΑΝΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ