ΑΡΗΣ

Οντουμπάτζο: "Δουλέψαμε όπως έπρεπε για να πάρουμε την πρόκριση"

Ο Μόουζες Οντουμπάτζο
Ο Μόουζες Οντουμπάτζο EUROKINISSI SPORTS

Ο αμυντικός του Άρη, Μόουζες Οντουμπάτζο, δήλωσε ότι οι κίτρινοι δούλεψαν όπως έπρεπε μέσα στην εβδομάδα για να πάρουν την πρόκριση κόντρα στην Αραράτ.

Ο Μόουζες Οντουμπάτζο εκπροσώπησε τους παίκτες του Άρη στη συνέντευξη Τύπου ενόψει της ρεβάνς με την Αραράτ την Πέμπτη στο Κλεάνθης Βικελίδης. Ο αμυντικός των κίτρινων επεσήμανε το πόσο σημαντικό είναι ο Άρης να πάρει την πρόκριση, τονίζοντας ότι εκείνος και οι συμπαίκτες του δούλεψαν όπως έπρεπε μέσα στην εβδομάδα για να προκριθούν στον επόμενο προκριματικό γύρο του Conference League.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Μόουζες Οντουμπάτζο στη συνέντευξη Τύπου: "Όλοι στο κλαμπ ξέρουμε πόσο σημαντικό και απαραίτητο είναι να προκριθούμε. Αυτή την εβδομάδα δουλέψαμε όπως έπρεπε για να πάρουμε την πρόκριση”.

Για το ότι έπαιξε στόπερ στο πρώτο ματς: “Τα πρώτα λεπτά ήθελα να προσαρμοστώ μετά ένιωσα καλύτερα. Δούλεψα με τον προπονητή μου αυτή την εβδομάδα και αύριο πιστεύω ότι θα είμαι καλύτερος από το πρώτο ματς”.

Για το πως θα προσεγγίσουν το παιχνίδι αύριο: “Μπορείς να προσεγγίσεις ένα παιχνίδι με πολλούς τρόπους. Το ξεκάθαρο είναι ότι πρέπει να σκοράρουμε για να πετύχουμε το στόχο μας. Ο ξεκάθαρος στόχος μας για αύριο είναι να σκοράρουμε για να προκριθούμε”.

Για το αν πιστεύει οτί θα είναι διαφορετικό το αυριανό ματς: “Έχουμε αρκετά νέα πρόσωπα στην ομάδα. Αυτό απιτεί χρόνο για να προσαρμοστούμε. Οσον αφορά το αυριανό ματς πιστεύουμε ότι το γήπεδο θα φλέγεται. Πρέπει να εκμεταλλευτούμε το μομέντουμ και να δώσουμε περισσότερο άγχος στον αντίπαλο”.

TAGS ΑΡΗΣ ΑΡΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ CONFERENCE LEAGUE ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ