ΑΡΗΣ

Οντουμπάτζο: "Μπορούμε να πετύχουμε κάτι καλό αυτή τη χρονιά"

Ο Οντουμπάγιο με τη φανέλα του Άρη
Ο Οντουμπάγιο με τη φανέλα του Άρη INTIME

Ο Μόουζες Οντουμπάτζο δήλωσε στη NOVA ότι τη φετινή σεζόν ο Άρης έχει όλες τις "προϋποθέσεις" για να πετύχει κάτι καλό αυτή τη σεζόν.

Ο Μόουζες Οντουμπάτζο μιλώντας στη NOVA ενόψει της πρεμιέρας του Άρη με τον Λεβαδειακό στο Κλεάνθης Βικελίδης, ανέφερε ότι οι κίτρινοι έχουν τη δυνατότητα να πετύχουν κάτι ιδιαίτερο τη φετινή σεζόν, ενώ για τον αγώνα με τους Βοιωτούς τόνισε ότι με τον κόσμο στο πλευρό τους μπορούν να ξεκινήσουν με το δεξί τις υποχρεώσεις τους στο νέο πρωτάθλημα.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Οντουμπάτζο στη NOVA: "Η κάθε αρχή είναι παρόμοια. Παίζοντας μπροστά στους οπαδούς θα μας δώσει το πλεονέκτημα. Ελπίζω να δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό για να πάρουμε τους τρεις βαθμούς".

Για τις προσδοκίες που έχει για αυτή τη χρονιά: "Έχω αρκετά υψηλές προσδοκίες. Έχω δει το επίπεδο του κόσμου, αλλά και της ίδιας της ομάδας. Μπορούμε να φτάσουμε ψηλά και να πετύχουμε κάτι ιδιαίτερο αυτή τη χρονιά".

Για το αν θεωρεί ότι η ομάδα θα βρει λύσεις στο σκοράρισμα: "Θα πρέπει να κρατήσουμε το μομέντουμ. Το γεγονός ότι παίξαμε τα προκριματικά, μας δίνει πλεονέκτημα σε σχέση με κάποιες άλλες ελληνικές ομάδες, οι οποίες δεν έχουν κάποιο επίσημο ματς. Για τον Λεβαδειακό έχω δει κάποια βίντεο, αλλά για να είμαι ειλικρινής δεν γνωρίζω πολλά. Ελπίζω να μπορέσουμε να είμαστε αυτοί που πρέπει και να κερδίσουμε".

TAGS ΑΡΗΣ ΑΡΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ