ΑΓΓΛΙΑ

Όουεν:"Ο Κίγκαν με έκανε να νιώθω άχρηστος"!

Όουεν:"Ο Κίγκαν με έκανε να νιώθω άχρηστος"!
Όουεν

Ανήσυχος είναι ο Μάικλ Όουεν για το μέλλον του στην Νιούκαστλ μετά την πρόσληψη του Κέβιν Κίγκαν σαν νέο προπονητή

Είναι της μόδας τελευταία πολλοί άνθρωποι που ασχολούνται με τον αθλητισμό να βγάζουν την αυτοβιογραφία τους με σκοπό φυσικά το κέδρος, τα παραδείγματα πολλά Ζοζέ Μουρίνιο, Ντέιβιντ Μπέκαμ και φυστικά Μάικλ Όουεν.
Ο τελευταίος πάντως δεν μπορούσε να φανταστεί το παιχνίδι που θα του έπαιζε η μοίρα, καθώς απ' ότι φαίνεται αυτά που αναφέρει στην αυτοβιογραφία του μάλλον θα του στοιχίσουν το μέλλον του στην Νιούκαστλ, μετά την πρόσληψη του Κέβιν Κίγκαν σαν νέο προπονητή στις “Καρακάξες”.

Συγκεκριμένα ο Όουεν αναφέρει μέσα στο βιβλίο ότι στην περίοδο που ο Κίγκαν ήταν προπονητής της εθνική Αγγλίας, αυτός έζησε τις πιο άσχημες στιγμές τις καριέρας του! Επίσης όπως αναφέρει όσο διάστημα έμεινε ο 57χρονος κόουτς στα “Λιοντάρια” ο ίδιος έχασε την αυτοπεποίθηση του, καθώς ο προπονητής του τον μείωνε συνεχώς.

Επακριβώς το βιβλίο του Μάικλ Όουεν “Off The Record” αναφέρει:

“Έμοιαζε να είναι το σωστό πακέτο, αυτός που τα συνδυάζει όλα αλλά απ' ότι φάνηκε στο τέλος ήταν μια απογοήτευση, για εμένα τουλάχιστον. Ένιωθα ότι ο Κίγκαν μιλούσε με τους συνεργάτες του και τα σχόλια του δεν ήταν και τα καλύτερα προς το πρόσωπό μου”.

“Ένιωθα ότι ήμουν εκτός ομάδας, και αυτό έγινε γιατί υπήρχε μεγάλη πίεση για τον ίδιο λόγο των κακών αποτελεσμάτων, έτσι έψαχνε τον αποδιοπομπαίο τράγο και φυσικά τον βρήκε στο δικό μου πρόσωπο όμως, όπως καταλαβαίνεται όταν άρχισε να μου μιλάει άσχημα δημιουργήθηκε ένα άσχημο κλίμα μεταξύ μας”.

“Από όλα όμως ένα πράγμα είναι που με κάνει να νιώθω άσχημα, πριν έρθει ο Κέβιν Κίγκαν στην ομάδα έμπαινα μέσα στο γήπεδο και ένιωθα ότι μπορούσα να πάρω το παιχνίδι μόνος μου, με εκείνον όμως έχασα τα πάντα, την αυτοπεποίθηση μου, την όρεξη μου, όλα, πραγματικά με έκανε να νιώθω άχρηστος”.

Αυτά περιγράφονται μέσα στην αυτοβιογραφία του ποδοσφαιριστή και όπως καταλαβαίνεται είναι δύσκολο για τον Όουεν να παίξει, έχει ακόμα ένα χρόνο συμβόλαιο και αμείβεται με περίπου 4,5 εκ. ευρώ, οπότε σύντομα αναμένεται να υπάρχουν εξελίξεις.












TAGS ΑΓΓΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ