ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ώρα για ενίσχυση

Ώρα για ενίσχυση
βαλβερδε κοκκαλης

Πραγματοποιήθηκε η σύσκεψη κορυφής και στον Ολυμπιακό ετοιμάζονται για τα... πρώτα κτυπήματα

Για περισσότερες από τρεις ώρες, ο διοικητικός ηγέτης της πειραϊκής ομάδας και ο Ισπανός προπονητής συζήτησαν για τον Ολυμπιακό της νέας αγωνιστικής περιόδου, με τις μετεγγραφές να βρίσκονται στο επίκεντρο της κουβέντας τους. Τα χρονικά περιθώρια στενεύουν και το κεντρικό νόημα της συζήτησης ήταν πως οι ερυθρόλευκοι πρέπει μέχρι την έναρξη της προετοιμασίας τους (26 Ιουνίου) να έχουν ολοκληρώσει ένα μεγάλο μέρος των μετεγγραφικών τους κινήσεων.
Στη συνάντηση έδωσε το "παρών" και ο γενικός διευθυντής της ΠΑΕ, ο οποίος αναμένεται να αναλάβει τις διαπραγματεύσεις με τους υποψήφιους μετεγγραφικούς στόχους. Άλλωστε, όπως έχουμε γράψει εδώ και καιρό, ο ρόλος του είναι αναβαθμισμένος στη διοίκηση του πειραϊκού συλλόγου και η συνεισφορά του στην πρόσληψη του Ερνέστο Βαλβέρδε εκτιμήθηκε δεόντως από τον Σωκράτη Κόκκαλη.

Όπως γίνεται αντιληπτό, κύριο θέμα συζήτησης στην σύσκεψη ήταν η ενίσχυση του έμψυχου δυναμικού. Από τον Ολυμπιακό η πληροφόρηση είναι... μηδαμινή. Απλά, η επίσημη ενημέρωση του συλλόγου ανέφερε πως συζητήθηκε ο προγραμματισμός των νταμπλούχων Ελλάδας για τη νέα σεζόν.

Ανακοινώθηκε το ακόλουθο δελτίο Τύπου: " Ο Πρόεδρος της Π.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ κ. Σωκράτης Κόκκαλης είχε σήμερα (12/6) στα γραφεία της Πλατείας Αλεξάνδρας, πολύωρη συνεργασία με τον προπονητή της ομάδας κ. Ερνέστο Βαλβέρδε και τον Γενικό Διευθυντή της Π.Α.Ε. κ. Γιάννη Χρυσικόπουλο.

Στη συνάντηση συζητήθηκαν θέματα που αφορούν τον προγραμματισμό της ομάδας για τη νέα αγωνιστική χρονιά. Ο κ. Βαλβέρδε, που θα αναχωρήσει αύριο (13/6) για την Ισπανία, θα επιστρέψει στην Ελλάδα για μόνιμη εγκατάσταση στις 25 Ιουνίου μαζί με τους συνεργάτες του κ.κ. Γιόν Ασπιάθου και Χοσέ Αντόνιο Ποζάνκο

".

Ο νέος προπονητής του Ολυμπιακού παρέδωσε στους διοικούντες τη λίστα του με ονόματα παικτών που αγωνίζονται σε συγκεκριμένες θέσεις της ενδεκάδας, στις οποίες ο σύλλογος χρειάζεται ενίσχυση. Άλλωστε, υπάρχει κοινή πλεύση (διοίκησης και προπονητή) πως οι ερυθρόλευκοι πρέπει να ενισχυθούν σε όλες τις γραμμές με ποιοτικές προσθήκες. Ο Ισπανός κόουτς έκανε τις εισηγήσεις του, ενημερώθηκε για το μπάτζετ που θα διαθέσει η ομάδα για να ξοδέψει την καλοκαιρινή μετεγγραφική περίοδο και πλέον έφτασε η ώρα για να αρχίσει η ουσιαστική ενίσχυση.

Σωκράτης Κόκκαλης και Γιάννης Χρυσικόπουλος ενημέρωσαν τον 44χρονο τεχνικό για τις εγχώριες μετεγγραφικές επιλογές. Ρόλο στις προσθήκες θα παίξει και η λίστα του Ανδρέα Νινιάδη, η οποία καταρτίστηκε από το σκάουτινγκ που έκανε ο παλαίμαχος άσος του Ολυμπιακού, μαζί με τον βοηθό του, Μπόζινταρ Μπάντοβιτς, τον τελευταίο ένα χρόνο. Ο Νινιάδης, φυσικά, έχει εκφράσει την άποψή του στη διοίκηση και για την ελληνική αγορά.

Σύμφωνα με τα όσα διαρρέουν από την Ισπανία, Εθκέρο και Παβόν είναι έτοιμοι να φορέσουν την ερυθρόλευκη φανέλα. Είναι δεδομένο πως ο Βαλβέρδε ενδιαφέρεται για τους δύο συγκεκριμένους παίκτες, όμως απομένει η συγκατάθεση του Σωκράτη Κόκκαλη προκειμένου αυτές οι περιπτώσεις να προχωρήσουν.

Στις 31 Ιουλίου φιλικό με τη Χετάφε στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης"

Ο Ολυμπιακός θα αντιμετωπίσει τη Χετάφε σε φιλικό αγώνα, που θα γίνει στις 31 Ιουλίου στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης". Αυτό θα είναι το πρώτο παιχνίδι προετοιμασίας της πειραϊκής ομάδας επί ελληνικού εδάφους ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Παράλληλα, την αυστριακή Χαλ και την πολωνική Γκρότσλιν θα αντιμετωπίσει ο Ολυμπιακός, σε φιλικά παιχνίδια που θα γίνουν κατά την διάρκεια του βασικού σταδίου της προετοιμασίας, το οποίο θα διεξαχθεί στην Αυστρία από τις 29/6 έως και τις 13/7. Συγκεκριμένα, ο αγώνας με την Χαλ (ομάδα της τρίτης κατηγορίας της Αυστρίας) θα γίνει στις 4/7 και ο αγώνας με την Γκρότσλιν (τερμάτισε στην τρίτη θέση της πρώτης κατηγορίας του πολωνικού πρωταθλήματος) στις 10/7.
















TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ