ΕΥΡΩΠΗ

Ώρα Πλατινί

Ώρα Πλατινί

Συνάντηση με τον Μισέλ Πλατινί που έρχεται στην Αθήνα θα έχει το μεσημέρι της Τρίτης ο πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου.Οι άξονες της συνάντησης.

Ο πρόεδρος της UEFA, Μισέλ Πλατινί μετά από πρόσκληση του Υπουργού Πολιτισμού και Τουρισμού, Παύλου Γερουλάνου θα βρίσκεται το μεσημέρι της Τρίτης στην Αθήνα.

Ο επικεφαλής της ευρωπαϊκής ομοσπονδίας είναι προγραμματισμένο να συναντηθεί στη μία το μεσημέρι στην Βουλή με τον πρωθυπουργό, Γιώργο Παπανδρέου.

Στην ατζέντα της συνάντησης θα βρίσκονται ο συντονισμός των δράσεων για την εξυγίανση του ελληνικού ποδοσφαίρου και την ανάκτηση της αξιοπιστίας του μετά από το σκάνδαλο με τους "στημένους" αγώνες.

Παράλληλα όμως ο Μισέλ Πλατινί αναμένεται να συζητήσει με τον πρωθυπουργό για το νέο νομοσχέδιο που προωθεί η κυβέρνηση για την καταπολέμηση της βίας αλλά ακόμη και το φερ-πλέι όπως και το financial fair play που θα εφαρμόσει η UEFA.

Τον πρόεδρο της ευρωπαϊκής ομοσπονδίας θα συνοδεύουν, ο διευθυντής του γραφείου του, Κέβιν Λαμούρ και ο αναπληρωτής γενικός γραμματέας της UEFA, Θόδωρος Θεοδωρίδης.


Το "παρών" στο κοινοβούλιο αναμένεται να δώσει και ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Σοφοκλής Πιλάβιος. Ο επικεφαλής της ομοσπονδίας αναμένεται στο τέλος της εβδομάδας να αναχωρήσει για την Βραζιλία προκειμένου να δώσει το "παρών" στην κλήρωση των προκριματικών του Μουντιάλ του 2014 που είναι προγραμματισμένη το ερχόμενο Σάββατο στο Ρίο Ντε Τζανέιρο.

TAGS ΕΥΡΩΠΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ