ΑΡΗΣ

Ορφανίδης: "Θα την χαίρεται όλος ο κόσμος... την ομάδα"

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΩΝ ΣΕΜΕΡΤΖΙΔΗ ΚΑΙ ΟΡΦΑΝΙΔΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ ΤΟΥ ΑΡΗ
ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΩΝ ΣΕΜΕΡΤΖΙΔΗ ΚΑΙ ΟΡΦΑΝΙΔΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ ΤΟΥ ΑΡΗ MOTIONTEAM

Αισιόδοξος για την νέα χρονιά εμφανίστηκε ο Τάσος Ορφανίδης. Τι δήλωσε για την πορεία της ομάδας αλλά και το μέλλον της. Η αναφορά στα μεταγραφικά... και την Πενιαρόλ

Το μέλος της διοίκησης της ΠΑΕ ΑΡΗΣ, Τάσος Ορφανίδης, φιλοξενήθηκε σε ραδιοφωνικό σταθμό και αναφέρθηκε στις κινήσεις που γίνονται για την περαιτέρω οργάνωση και δομή της ομάδος.

"Πιστεύω ότι ο Αρης θα είναι φέτος ομάδα με όλη τη σημασία της λέξης. Θα την χαίρεται όλος ο κόσμος." είπε μεταξύ άλλων το μέλος της διοίκησης.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Τάσος Ορφανίδης στον Αρης FM 92,8:

- Στην αρχική του τοποθέτηση ο κ. Ορφανίδης μίλησε για τον μεταγραφικό σχεδιασμό της ομάδας, υπογραμμίζοντας:

" Καταλαβαίνω πως ο κόσμος έχει την αγωνία να ακούει για παίκτες και για μεταγραφές. Εμείς από τη δική μας μεριά, έχουμε την αγωνία να μπορέσουμε να εξυπηρετήσουμε τις καταστάσεις σε ένα αρρωστημένο περιβάλλον.

Η ομάδα μας οδεύει στον σωστό δρόμο. Γενικότερα στην παγκόσμια αγορά υπάρχει μεγάλο πρόβλημα. Θέλουμε να ενδυναμώσουμε ομάδα μας, αλλά πρέπει να έχουμε τη σύνεση να κάνουμε λογικές κινήσεις που να εξυπηρετούν τους στόχους της.

Η διοίκηση του Αρη δεν αποτελείται από επαγγελματίες. Είμαστε ερασιτέχνες, φίλαθλοι και προσπαθούμε μέσα από την αγάπη μας να εξυπηρετήσουμε την ομάδα μας. Προσπαθούμε να βρούμε λύσεις ώστε να ικανοποιήσουμε τον προπονητή μας. Φυσικά ό,τι κινήσεις κάνουμε, γίνονται υπό την έγκριση του κ. Τσιώλη.

Η φιλοσοφία της διοίκησης είναι τέρμα στις μεταγραφές αεροδρομίου. Οι παίκτες που θα έρθουν στον ΑΡΗ πρέπει να έχουν τη δυνατότητα, τον τρόπο σκέψης να μπουν στη νοοτροπία της ομάδας μας. Από τη μεριά μας φυσικά πρέπει να ανταποκριθούμε κι εμείς απέναντι τους.

Οφείλουμε να προφυλάξουμε το αγωνιστικό κομμάτι από όποια διαρροή υπάρξει . Πιστεύω ότι ο Αρης θα είναι φέτος ομάδα με όλη τη σημασία της λέξης. Θα την χαίρεται όλος ο κόσμος. Αυτή είναι και η φιλοσοφία του προπονητή μας με τον οποίο έχουμε αρίστη συνεργασία".

- Για τις ευκαιρίες που έχει δώσει ο κ. Τσιώλης σε νεαρότερους παίκτες, ο κ. Ορφανίδης σχολίασε:

" Έχουμε ανεβάσει παιδιά από την β΄ ομάδα. Δίνουμε ευκαιρίες και επενδύουμε σε αυτούς. Επιβάλλεται νομίζω και από τις συνθήκες που υπάρχουν γύρω μας. Οι ομάδες που μετέχουν αυτή τη στιγμή στην Superleague , δεν έχουν κάνει κινήσεις εντυπωσιασμού. Ο Αρης για μένα έχει κάνει ίσως τις καλύτερες μεταγραφικές κινήσεις.

Φέτος θα επενδύσουμε στα παιδιά μας και αυτά πιστεύουμε θα ανταποκριθούν πλήρως. Πρέπει να λειτουργήσουμε έτσι. Η αίσθηση που έχουμε σαν διοίκηση του Αρη είναι πως θα δούμε μια διαφορετική ομάδα στο ελληνικό πρωτάθλημα".

- Για την απόκτηση επιθετικού, το μέλος της διοίκησης της ΠΑΕ Αρης δήλωσε:

" Ο κόσμος του Αρη πρέπει να είναι σίγουρος ότι η κίνηση που θα γίνει θα είναι πολύ καλά μελετημένη από όλες τις απόψεις. Θέλουμε να ανεβεί η ομάδα, πλήρης στην Αυστρία. Πρέπει η μεταγραφή που θα γίνει να είναι η καλύτερη επιλογή μας και θεωρώ ότι ο κόσμος θα μείνει ικανοποιημένος."

- Για τους παίκτες που φέρεται ο Αρης να ενδιαφέρεται μέσω δημοσιευμάτων, ο ίδιος τόνισε:

" Είναι αλήθεια πως γίνεται παρέλαση ονομάτων σε διάφορα δημοσιεύματα. Έχουν χρησιμοποιηθεί ονόματα παικτών που ναι μεν μας τους πρότειναν αλλά εμείς δεν συζητήσαμε καν μαζί τους. Εμείς θα επιλέξουμε τους παίκτες και όταν τους επιλέξουμε θα τους κλείσουμε κιόλας."

- Ο Τάσος Ορφανίδης αναφέρθηκε και στο φιλικό του Αρη με την Πενιαρόλ που θα διεξαχθεί στις 26 Ιουλίου στο Κλεάνθης Βικελίδης, λέγοντας χαρακτηριστικά:

" Ο Αρης αυτή τη στιγμή κινείται σε ένα υψηλό επίπεδο από ομάδες που θα είναι αντιμέτωπος. Γ ια την Πενιαρόλ τι να πει κανείς! Από που να ξεκινήσει κάποιος και που να τελειώσει. Καλώ τον κόσμο να έρθει να ζήσουμε μαζί αυτή τη γιορτή. Να χαρούμε με την ομάδα μας και να δείξουμε στους φιλάθλους που θα φιλοξενήσουμε τι σημαίνει Αρης.

Είμαστε σε πάρα πολύ καλό δρόμο. Ας δείξει ο κόσμος εμπιστοσύνη στη διοίκηση, στον προπονητή και τους παίκτες και έτσι θα βγει το αποτέλεσμα που θέλουμε για τη νέα χρονιά. Όλες οι κινήσεις μας είναι μελετημένες για το κέρδος του ΑΡΗ. Να είστε σίγουροι για αυτό."

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ