ΠΑΟΚ

Ορφανός για δύο χρόνια

Ορφανός για δύο χρόνια
ΟΡΦΑΝΟΣ

Απομένει η υπογραφή του Δημήτρη Ορφανού για να γίνει παίκτης του ΠΑΟΚ

Ο Ορφανός που ανδρώθηκε στα τμήματα υποδομής του ΠΑΟΚ και έκανε τις πρώτες του εμφανίσεις στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο με την φανέλα του «Δικεφάλου» 2000 με προπονητή τον Ντούσαν Μπάγιεβιτς επιστρέφει και πάλι μετά από εφτά χρόνια και μετά από την πιο ώριμη ίσως ποδοσφαιρική του χρονιά.
Ο εκπρόσωπος του Ορφανού συναντήθηκε χθες με τον Κούλη Αποστολίδη που με τη σειρά του είχε εξουσιοδοτηθεί από τον πρόεδρο της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Νίκο Βεζυρτζή, με τις δύο πλευρές να συμφώνησαν να υπογράψουν συμβόλαιο δυο ετών αν και αρχικά υπήρχε συμφωνία για συμβόλαιο διάρκειας 3 ετών.

Έτσι λοιπόν αύριο ή την Παρασκευή θα υπογραφούν τα συμβόλαια με τον Ορφανό να επιστρέφει και επίσημα στον ΠΑΟΚ και να λαμβάνει για τον πρώτο χρόνο 110.000 ευρώ και το δεύτερο αυτό των 120.000 ευρώ. Παράλληλα στο συμβόλαιο προβλέπεται μπόνους 20.000 ευρώ σε περίπτωση που συμπληρώσει 15 συμμετοχές ως βασικός και για το δεύτερο χρόνο 30.000 ευρώ με τις ίδιες προϋποθέσεις.

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι το τελευταίο διάστημα ο Ορφανός δεχόταν πολλές πιέσεις από ομάδες για συνεργασία με μεγαλύτερη επιμονή αυτή από την πλευρά του νεοφώτιστου Αστέρα Τρίπολης αλλά παρά το πλουσιοπάροχο συμβόλαιο που του πρότεινε αυτό που τον ενδιέφερε ήταν να ξαναφορέσει την φανέλα του ΠΑΟΚ.

"Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος με την εξέλιξη του θέματος και επιστρέφω στον ΠΑΟΚ με διάθεση να βοηθήσω γνωρίζοντας ότι η ομάδα βρίσκεται σε μία δύσκολη καμπή", ήταν οι πρώτες δηλώσεις του Ορφανού που το μόνο που αναμένει είναι να βάλει πλέον την υπογραφή του.






TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ