ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ

Οργή για Χαριστέα και Μπελεβώνη

Οργή για Χαριστέα και Μπελεβώνη
INTIME SPORTS

Βαρύ το κλίμα για τον Άγγελο Χαριστέα που μοιάζει ξένο σώμα στον Παναιτωλικό. "Κόκκινο πανί" και ο Μάκης Μπελεβώνης. Η προτροπή των οπαδών προς τον Λεμονή.

Η κίνηση του Άγγελου Χαριστέα να πάει κατευθείαν στα αποδυτήρια μετά την αλλαγή του στο ματς με τον Λεβαδειακό εξόργισε και όσους υποστηρικτές του είχαν απομείνει στο Αγρίνιο. Το κλίμα ήταν ήδη πολύ βαρύ τον τελευταίο καιρό για τον Έλληνα επιθετικό μετά και τις δηλώσεις του για την ομάδα και την πόλη.

Ο ίδιος με δήλωση του θέλησε να επανορθώσει και κάποιοι φίλαθλοι στην αλλαγή του τον χειροκρότησαν δείχνοντας την στήριξή τους την ώρα που το μισό γήπεδο τον αποδοκίμαζε. Όμως και αυτοί όταν τον είδαν να μην κάθετε στον πάγκο και να πηγαίνει στα αποδυτήρια τον γιούχαραν.

Και μπορεί ο Τάκης Λεμονής να τον κάλυψε λέγοντας ότι αυτός του έδωσε άδεια για να πάει στα αποδυτήρια, όμως το κλίμα πια μοιάζει τόσο βαρύ που ουσιαστικά ο Χαριστέας είναι ξένο σώμα.

Ξέσπασμα οργής είχαμε στο Αγρίνιο και κατά του υπεύθυνου των μεταγραφών, Μάκη Μπελεβώνη. Στο ημίχρονο είχε έντονη λογομαχία με οπαδούς που του χρεώνουν ότι επηρεάζει αρνητικά τον πρόεδρο της ΠΑΕ Φώτη Κωστούλα.

Η ψηφοφορία και η προτροπή

Μάλιστα σε γκάλοπ της ιστοσελίδας panaitolikos6.gr, ο Μπελεβώνης είναι δεύτερος υπεύθυνος για την πορεία του Παναιτωλικού με 29,1%, ενώ στην πρώτη θέση είναι οι παίκτες με 41,7%.

Στην ίδια ιστοσελίδα οι φίλοι του Παναιτωλικού έχουν αναρτήσει ανακοίνωση η οποία καταλήγει με προτροπή προς τον Τάκη Λεμονή: "Εφόσον στερέψουν και οι τελευταίες ελπίδες για άνοδο ρίξε στα επόμενα ματς παιδιά της ακαδημία δίνοντας τους την ευκαιρία να αποδείξουν ότι δεν απέχουν πολύ από τις ακριβοπληρωμένες βεντέτες της πρώτης ομάδας."

TAGS ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ