ΑΕΚ

Οργή για Δαλούκα στην ΑΕΚ

Οργή για Δαλούκα στην ΑΕΚ
ΑΕΚ

Έντονη δυσφορία για τις αποφάσεις του Δαλούκα στο ντέρμπι. Τα άκουσε από τους οπαδούς ο Θανόπουλος (video)

Για ακόμα μια φορά ένα θεαματικό παιχνίδι και ειδικότερα το ελληνικό ποδόσφαιρο έπεσε θύμα της διαιτησίας με τους πρωταγωνιστές της αναμέτρησης να έρχονται σε δεύτερη μοίρα και τον κ. Δαλούκα να παίρνει με το "σπαθί" του τoν πρωταγωνιστικό ρόλο.
Δημητριάδης: "Έχουμε παράπονα από την διαιτησία"


Ο Γενικός Αρχηγός της ΑΕΚ, Βασίλης Δημητριάδης, εμφανίστηκε έξαλλος μπροστά στις κάμερες κάνοντας αναφορά στις φάσεις μία προς μία: "Συγχαρητήρια για την ομάδα. Ήμασταν καλύτεροι. Έχουμε παράπονα όμως από τη διαιτησία. Μιλάω για το πέναλτι στο χέρι του Μέλμπεργκ, το χτύπημα του Τοροσίδη στον Χουανφράν, την επιστροφή της μπάλας από τον Παπαδόπουλο στον Νικοπολίδη και το χέρι του Μέλμπεργκ στην ίδια φάση.

Θέλω να ζητήσω προσοχή από την ΚΕΔ, γιατί έρχεται το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό. Είναι κρίμα οι προσπάθειες των παικτών να χάνονται από τέτοια λάθη. Ευχαριστούμε τον κόσμο για την άψογη συμπεριφορά του".





Μάλιστα ο Δημητριάδης είχε και τηλεφωνική επικοινωνία με τον πρόεδρο της ΚΕΔ, Βασίλη Τεροβίτσα, όπου στη συνομιλία τους, του μίλησε για αλλοίωση αποτελέσματος από τον Δαλούκα ζητώντας του παράλληλα την παραδειγματική τιμωρία του Έλληνα διαιτητή.

Θανόπουλος: "Κάποιοι να προσέχουν"


Στο ίδιο μήκος κύματος και οι δηλώσεις του προέδρου της ΠΑΕ, κ. Νίκου Θανόπουλου, λίγο πριν δεχτεί λεκτική επίθεση από οπαδούς της ομάδας: "Η ομάδα προσπάθησε όσο μπορούσε και έκανε φάσεις. Από 'κει και πέρα, όλοι είδατε κάποια πράγματα. Έγιναν οφθαλμοφανείς φάσεις και η ομάδα αδικήθηκε και τώρα που είναι ακόμη αρχή πρέπει κάποιοι να προσέξουν.

"Η ομάδα έπαιξε καλά, μας έλειψε το γκολ, είδατε όμως όλοι κάποια πράγματα. Δεν ψάχνουμε δικαιολογίες αλλά κάποιοι πρέπει να προσέξουν. Είναι νωρίς ακόμα παιδιά..."




Σε εκείνο το σημείο και ενώ όλη την ώρα των δηλώσεων υπήρχαν διάφορες μουρμούρες από οπαδούς της ομάδας, με το που τελείωσε ο κ. Θανόπουλος κάποιοι προσπάθησαν να τον πλησιάσουν απειλητικά φωνάζοντας: "Είσαι πρόεδρος της Superleague, σε γ... ο Κόκκαλης και εσύ κοιμάσαι". Μια διμοιρία των ΜΑΤ χρειάστηκε για να φυγαδευτεί ο πρόεδρος της ΑΕΚ.

Τσιάρτας: "Αλλοίωση αποτελέσματος"


Μετά τους Δημητριάδη και Μπορμπόκη ακόμα μια επιστροφή αναμένεται από τα παλιά, αυτή του Βασίλη Τσιάρτα. Ο παλαίμαχος άσος της ΑΕΚ βρέθηκε στις κερκίδες του ΟΑΚΑ και σχολίασε την εικόνα του αγώνα:

"Η ΑΕΚ ήταν ανώτερη. Ο Ολυμπιακός σε δύο φάσεις που είχε πέτυχε δύο γκολ χάρη στον πιο φορμαρισμένο παίκτη του, τον Τοροσίδη. Θα πρέπει όμως να καταλάβουν οι διαιτητές και οι διοργανωτές ότι για να δούμε και καλό και σωστό πρωτάθλημα, όπως λένε ότι θέλουν, θα πρέπει να παίζουν δίκαια.

Ας καταλάβουν ότι αυτά περί 50-50 και μοίρασμα του καρπουζιού στη μέση είναι βλακείες. Το ξέρουν ότι αυτοί οι διαιτητές καθορίζουν το αποτέλεσμα. Τι να το κάνω εγώ αν τιμωρηθεί αυτός ο διαιτητής από τη στιγμή που η ΑΕΚ έχασε τρεις βαθμούς. Υπήρξε ξεκάθαρη αλλοίωση αποτελέσματος. Κάθε χρόνο είμαστε θεατές στο ίδιο έργο. Συνέχεια δύο ομάδες ευνοούνται. Η ΑΕΚ υπερείχε και στάθηκε άτυχη. Ο Ολυμπιακός κατάφερε να πετύχει δύο γκολ και μετά έπαιξε έξυπνα".





Όλα καλά με Γκερέιρο

Αποθεραπεία στο Ιατρικό Κέντρο έκαναν οι ποδοσφαιριστές της ομάδας που αγωνίστηκαν στο παιχνίδι της Τετάρτης κόντρα στον Ολυμπιακό, ενώ οι υπόλοιποι προπονήθηκαν κανονικά.

Ο Ρότζερ Γκερέιρο, που υπέστη διάταση στον αριστερό προσαγωγό, υποβλήθηκε σε εξετάσεις και η κατάσταση του δεν εμπνέει ανησυχία.και την Παρασκευή ο διεθνής Πολωνός μέσος αναμένεται να προπονηθεί κανονικά.

Ο Σανέλ Γιάχιτς ταλαιπωρείται από γαστρεντερίτιδα και ακολουθεί φαρμακευτική αγωγή, αλλά και εκείνος θα συμμετέχει κανονικά στην αυριανή προπόνηση.

Τέλος, οι Ζεράλντο Άλβες, Ταμαντανί Ενσαλίβα και Νίκος Καράμπελας συνέχισαν το ατομικό τους πρόγραμμα.

Οι φάσεις που διαμαρτύρεται η ΑΕΚ







Χάνει Νέμεθ τουλάχιστον μέχρι τις 3 Οκτώβρη

Τις υπηρεσίες του Ούγγρου Κρίστιαν Νέμεθ αναμένεται να στερηθεί ο Ντούσαν Μπάγεβιτς, για δέκα τουλάχιστον ημέρες. Ο διεθνής άσος της ΑΕΚ αναχώρησε αμέσως μετά από το ντέρμπι για Αίγυπτο, προκεμένου να ενσωματωθεί στην αποστολή της Εθνικής Νέων της Ουγγαρίας που συμμετέχει στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα.

Η πρώτη φάση διαρκεί μέχρι τις 3 Οκτώβρη και από εκεί και πέρα η επιστροφή του θα εξαρτηθεί από την πορεία του αντιπροσωπευτικού του συγκροτήματος. Τουτέστιν ότι θα χάσει σίγουρα τα παιχνίδια με Παναθηναϊκό και Μπενφίκα. Αξίζει να σημειωθεί ότι το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα ολοκληρώνεται στις 16 Οκτώβρη.
























TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ