ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ

Οργή λαού στη Φενέρ: Ζήτησαν την παραίτηση της διοίκησης μετά το κάζο με την Καϊσέρισπορ

AP Photo/Francisco Seco

Η Φενέρμπαχτσε έφερε μία οδυνηρή ισοπαλία με την Καϊσέρισπορ για το πρωτάθλημα Τουρκίας και οι οπαδοί της ομάδας ξέσπασαν σε αποδοκιμασίες κατά της διοίκησης, ζητώντας την παραίτησή της.

Η Φενέρμπαχτσε έφερε το καλοκαίρι τον Ζοσέ Μουρίνιο με στόχο να κατακτήσει το πρώτο πρωτάθλημα της μετά από 11 ολόκληρα χρόνια. Οι ελπίδες της όμως περιορίστηκαν σημαντικά μετά την οδυνηρή ισοπαλία με 3-3 κόντρα στην 13η Καϊσέρισπορ.

Η Φενέρ παρότι βρέθηκε κάτω στο σκορ δύο φορές, με 0-1 και 1-2, κατάφερε να φέρει το ματς στα μέτρα της και να προηγηθεί με 3-2 στο 79′. Δεν κατάφερε όμως να κρατήσει το τρίποντο, αφού ισοφαρίστηκε τελικά στο 90+4′. Αυτή η απώλεια είχε ως συνέπεια να μείνει στο -5 από την πρωτοπόρο Γαλατά και ως εκ τούτου οι ελπίδες της για τον τίτλο δέχθηκαν ένα ισχυρό πλήγμα, δεδομένου ότι απομένουν μόλις 6 αγωνιστικές για να ολοκληρωθεί η τουρκική λίγκα.

Μετά το τελικό σφύριγμα, οι οπαδοί της Φενέρ ξέσπασαν σε αποδοκιμασίες κατά της διοίκησης και τραγούδησαν συνθήματα, ζητώντας την παραίτηση του προέδρου, Αλί Κοτς. Η στεναχώρια μάλιστα, ήταν τόσο έντονη που καταγράφηκαν μέχρι και λιποθυμικά επεισόδια και χρειάστηκε να επέμβουν ιατρικές ομάδες για να μην υπάρξουν ακόμη πιο δυσάρεστες συνέπειες.

“Οι ελπίδες πλέον περιορίστηκαν. Ήταν ένα πολύ λυπηρό αποτέλεσμα. Σεβόμαστε τις αντιδράσεις του κόσμου”, σχολίασε ο αντιπρόεδρος της Φενέρ και γνωστός τηλεοπτικός παραγωγός, Ατζούν Ιλικαλί.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ