ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Οργισμένη αντίδραση

Οργισμένη αντίδραση
INTIME SPORTS

Με ανακοίνωση της η ΠΑΕ Ατρόμητος διαψεύδει το δημοσίευμα εφημερίδας, που κάνει λόγο για ποδοσφαιριστή της ο οποίος βρέθηκε θετικός σε έλεγχο ντόπινγκ.

Άμεση ήταν η απάντηση της ΠΑΕ Ατρόμητος στο δημοσίευμα της εφημερίδας "Εξέδρα" ότι ποδοσφαιριστής της ομάδας του Περιστερίου βρέθηκε θετικός σε έλεγχο ντόπινγκ.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Ατρόμητος αναφέρει σχετικά:

" Με έκπληξη διαβάσαμε σήμερα ένα ανυπόγραφο κείμενο αθλητικής εφημερίδας το οποίο αναφέρει αόριστα και χωρίς στοιχεία ότι ποδοσφαιριστής της ομάδας μας "πιάστηκε" ντοπέ στον αγώνα με τον Λεβαδειακό.

Η ΠΑΕ Ατρόμητος δηλώνει κατηγορηματικά ότι ουδέποτε έλαβε στα χέρια της σχετική ενημέρωση από τους αρμόδιους φορείς για οποιονδήποτε ποδοσφαιριστή μας. Η ΠΑΕ Ατρόμητος επιφυλάσσεται για κάθε νόμιμο δικαίωμα της"

Ποδοσφαιριστής του Ατρόμητου ενημερώθηκε προσωπικά από το ΕΣΚΑΝ να προβεί σε περαιτέρω εξετάσεις, καθώς κάποιες τιμές στον έλεγχο ντόπινγκ που του έγινε μετά το τέλος του αγώνα με τον Λεβαδειακό την προηγούμενη εβδομάδα, βρέθηκαν ανεβασμένες.

Κύκλοι της ομάδας κάνουν λόγο για ζήτημα που αφορά τον ίδιο τον ποδοσφαιριστή και τονίζεται δε, ότι δεν θα πρέπει να γίνεται λόγος για θετικό πρώτο δείγμα στον έλεγχο ντόπινγκ, καθώς ενδέχεται η ενημέρωση στον ποδοσφαιριστή να αφορά λόγους υγείας.

TAGS ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ