ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

"Οργώνει" την Ευρώπη

"Οργώνει" την Ευρώπη
ματερατσι

Παρέλαση ονομάτων για την ενίσχυση των "ερυθρόλευκων". Ντουντού: "Πρώτα ο Ολυμπιακός"

Τα δημοσιεύματα αναφέρουν καθημερινά ονόματα παικτών που ενδιαφέρουν τον πρωταθλητή Ελλάδας. Οι σκάουτερ του Ολυμπιακού έχουν εντοπίσει ορισμένους παίκτες, έχοντας έτοιμη την λίστα να την παραδώσουν στον Ισπανό τεχνικό.
Τα ονόματα μερικών εξ αυτών βλέπουν για πρώτη φορά το φως της δημοσιότητας, ωστόσο, πρόκειται για παίκτες που η αξία τους είναι αναγνωρισμένη στο εξωτερικό.

Εδώ και λίγες ημέρες ο Μάρκο Ματεράτσι της Ίντερ, βρίσκεται στον μεταγραφικό στόχο του Ολυμπιακού. Η περίπτωση του Ιταλού αμυντικού φαντάζει δύσκολη, καθώς ο δυναμικός αμυντικός είναι παίκτης που θα έχει και άλλες προτάσεις σε περίπτωση που αποφασίσει να φύγει από τους "νερατζούρι", ενώ και το κασέ του είναι ιδιαίτερα υψηλό. Οι απαιτήσεις του φτάνουν τα 2,5 εκατομμύρια ευρώ.

Μία άλλη περίπτωση που εμφανίζεται να ενδιαφέρει τον Ολυμπιακό για την αντικατάσταση του Παρασκευά Άντζα, είναι η απόκτηση του Βραζιλιάνου αμυντικού της Μάντσεστερ Σίτι, Κλάουμπερ. Ο πανύψηλος (1,90μ) αμυντικός δεν έχει πολλές συμμετοχές στον Αγγλικό σύλλογο και δεν θα προκαλέσει έκπληξη αν ο Ολυμπιακός ασχοληθεί με τον Βραζιλιάνο σε περίπτωση που αποχωρήσει από τους "πολίτες" το ερχόμενο καλοκαίρι.

Μασάδο για το κέντρο

Οι σκάουτερ του Ολυμπιακού ψάχνουν στην Πορτογαλία για την απόκτηση μέσου. Ο Πορτογάλος Πάουλο Ρικάρντο Μασάδο, 23 ετών, είχε αφήσει καλές εντυπώσεις στους αγώνες των "ερυθρόλευκων" κόντρα στην Σεντ Ετιέν για το κύπελλο ΟΥΕΦΑ. Ο Πορτογάλος αγωνίζεται ως δανεικός στην Γαλλική ομάδα από την Πόρτο. Η περίπτωση του είναι δύσκολη όχι για το κασέ του, αλλά για το γεγονός ότι έχει κληθεί από την διοίκηση της Γαλλικής ομάδας να ανανεώσει το συμβόλαιο του.

Στον επιθετικό τομέα, ο Χάιμε Αλφόνσο Λουίς έχει προκαλέσει το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού. Ο 25χρονος Κολομβιανός παίκτης αγωνίζεται στην Βέστερλο και φέτος με την Βελγική ομάδα είχε σε 24 αγώνες 14 γκολ, όντας δεύτερος σκόρερ του πρωταθλήματος.

Το μεγαλύτερο όνομα που είδε το φως της δημοσιότητας για την επίθεση του Ολυμπιακού είναι ο Πάντελιτς. Ο Σέρβος επιθετικός της Χέρτα μένει ελεύθερος το καλοκαίρι και έχει προταθεί στους "ερυθρόλευκους". Σε 107 συμμετοχές στην Μπουντεσλίγκα έχει 44 γκολ ενώ στην εθνική Σερβίας έχει 24 συμμετοχές και τρία γκολ. Η τιμή απόκτησης του φθάνει τα δύο εκατομμύρια ευρώ

Μένω Ελλάδα

Στο στόχαστρο του Ολυμπιακού για την ενίσχυση του βρίσκονται και παίκτες από τον ελληνικό χώρο, όπως οι Ζαϊρί και Εστογιανόφ. Ο Ζαϊρί μένει ελεύθερος και η περίπτωση του είναι πιο προσιτή, ενώ ο Εστογιανόφ δείχνει πιο ποιοτική λύση και πιο ακριβή.

Ιμπάνιεθ: "Περιμένω ειδοποίηση"

Την ερχόμενη εβδομάδα, όπως είναι γνωστό, θα συναντηθεί ο Γιάννης Χρυσικόπουλος με τον μάνατζερ του Ερνέστο Βαλβέρδε για την παραμονή του Ισπανού τεχνικού στον πάγκο του Ολυμπιακού.

O Ινάκι Ιμπάνιεθ, σύμφωνα με δηλώσεις του στην εφημερίδα "Πρωταθλητής" διαψεύδει για την επικείμενη συνάντηση με την διοίκηση των "ερυθρόλευκων": " Είμαι στο Λονδίνο εδώ και δύο ημέρες. Ήρθα για να δω τον αγώνα Άρσεναλ-Βιγιαρεάλ ως προσκεκλημένος της Αγγλικής ομάδας και αφού τακτοποιήσω κάποια θέματα θα γυρίσω στην Ισπανία.

Δεν έχω κάτι συγκεκριμένο όσον αφορά το πότε θα επιστρέψω στην Ελλάδα. Είναι κάτι το οποίο δεν έχει οριστικοποιηθεί. Θα μιλήσω με τον Ολυμπιακό και θα το κανονίσουμε. Για την ώρα δεν υπάρχει κάτι για το συγκεκριμένο θέμα. Μπορεί να είναι εντός της εβδομάδας μπορεί και αργότερα. Περιμένω να μιλήσουμε για να έρθω και να τελειώσει το θέμα.

Ξέρω ότι ο κόσμος αγαπάει τον Βαλβέρδε και το δείχνει σε κάθε αγώνα. Αυτό είναι κάτι πολύ σημαντικό για τον ίδιο



"΄.

Nτουντού: "Τον πρώτο λόγο ο Ολυμπιακός"

O Nτουντού αποτελεί μεταγραφικό στόχο Ιταλικών ομάδων. Σύμφωνα με δημοσιεύματα του Τύπου ο Βραζιλιάνος μέσος έχει προκαλέσει το ενδιαφέρον της Γιουβέντους. Σε ερώτηση συμπατριωτών του για το ενδιαφέρον της "Μεγάλης Κυρίας" ο 26χρόνος μέσος ήταν σαφής: " Eίμαι πολύ χαρούμενος που ακούω ότι μία τόσο μεγάλη ομάδα σαν την Γιουβέντους έχει το όνομα μου στα υπόψιν της. Δεν έχω τίποτα περισσότερο να πω μόνο ότι έχω συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό μέχρι το καλοκαίρι του 2011 και δεν κοιτάω κάτι άλλο. Όποιος με θέλει θα πρέπει να απευθυνθεί στην διοίκηση".


























TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ