ΑΡΗΣ

Οριόλ: "Εκπληκτικό αυτό που βίωσα"

ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΑΔΡΙΤΗΣ - ΑΡΗΣ / 5η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΓΙΟΥΡΟΠΑ ΛΙΓΚ
Οριόλ MOTIONTEAM

Σε ραδιοφωνική του συνέντευξη ο 30χρονος κεντρικός αμυντικός του Άρη, Οριόλ Λοθάνο Φαράν, αναφέρθηκε στην επικράτηση επί της Ατλέτικο Μαδρίτης στο Βιθέντε Καλντερόν το βράδυ της Τετάρτης και όχι μόνο.

Ο Ισπανός ποδοσφαιριστής του Άρη μιλώντας στον ΑΡΗΣ FM 92,8 στάθηκε στο διαφορετικό πρόσωπο που παρουσίασε η ομάδα της Θεσσαλονίκης σε σχέση με λίγες μέρες νωρίτερα στις Σέρρες κόντρα στον Πανσερραϊκό αλλά και στην παρουσία των φιλάθλων της ομάδας στις κερκίδες του Βιθέντε Καλντερόν.

Στην αρχική του τοποθέτηση ο Ισπανός αμυντικός του Άρη υποστήριξε πως: " Σίγουρα το ότι είμαστε η πρώτη ελληνική ομάδα που νίκησε μέσα στην Ισπανία είναι πολύ σημαντικό. Εμένα με ενδιαφέρει το ότι η ομάδα μου κέρδισε, πραγματοποιώντας ένα πολύ καλό παιχνίδι.

Ξέραμε από την αρχή ότι ήταν δύσκολο να κερδίσουμε μέσα στην έδρα της Ατλέτικο Μαδρίτης και ότι για να γίνει αυτό έπρεπε να παίξουμε πολύ καλά, πράγμα που έγινε. Πλέον, κρατάμε την τύχη στα χέρια μας και εξαρτόμαστε μόνο από τον εαυτό μας . Στο τελευταίο παιχνίδι στην έδρα μας με την Ρόζεμποργκ, θα τα δώσουμε όλα για να νικήσουμε".

Σε ερώτηση για την αλλαγή του αγωνιστικού προσώπου της ομάδας σε σχέση με τον αγώνα Πρωταθλήματος στις Σέρρες, ανέφερε: "Είναι ένα ζήτημα στο οποίο όλοι ψάχνουμε την απάντηση, για την οποία δουλεύουμε σκληρά, ώστε να την δώσουμε μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Δεν εξηγείται το ότι μια ομάδα που έχει σταθερότητα στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, έχει τόσες πολλές αυξομειώσεις στο Πρωτάθλημα. Επομένως, πρέπει να ψάξουμε εξηγήσεις και λύσεις".

Όσον αφορά το κλειδί που οδήγησε την ομάδα του Άρη στην νίκη απέναντι στην Ατλέτικο, ο κεντρικός αμυντικός της ομάδας τόνισε: " Το κλειδί ήταν η σοβαρότητα η οποία επιδείξαμε. Μπήκαμε σοβαροί και συγκεντρωμένοι στον αγωνιστικό χώρο. Ξέραμε ότι έπρεπε να τα δώσουμε όλα. Το παιχνίδι ξεκίνησε ιδανικά για εμάς με το γκολ που πετύχαμε.

Επίσης, σημαντικό ρόλο έπαιξε το γεγονός ότι μετά από τα δύο γκολ που πέτυχε η Ατλέτικο, άρχισε να «φλυαρεί» στην κυκλοφορία της μπάλας και να μην κάνει πολλές επιθέσεις, κάτι που εμείς εκμεταλλευτήκαμε. Είχαμε πολύ καλή ανάπτυξη . Μετά από το 2-2 πιστέψαμε στην νίκη και καταφέραμε κάτι το οποίο φαινόταν πάρα πολύ δύσκολο στην αρχή".

Για τις «μονομαχίες» που είχε με τους Αγκουέρο και Φορλάν, είχε να πει: " Η προσωπική μου άποψη είναι ο τι η Ατλέτικο έχει μια από τις καλύτερες επιθετικές γραμμές στο Ισπανικό πρωτάθλημα και σε όλο το παγκόσμιο ποδόσφαιρο. Εμείς, όμως, κάναμε ένα πολύ σοβαρό και συγκεντρωμένο παιχνίδι και καταφέραμε να περιορίσουμε τους αντιπάλους μας".

Τέλος μιλώντας για την συγκλονιστική παρουσία των οπαδών του Άρη στις εξέδρες του «Βιθέντε Καλντερόν», ο Οριόλ υπογράμμισε: " Ήταν εκπληκτικό αυτό που βίωσα. Ίσως για κάποιους ποδοσφαιριστές που είναι χρόνια στην ομάδα, αυτή η εικόνα να είναι κάτι το λογικό. Εγώ, όμως, που ήρθα φέτος εξεπλάγην με τις εικόνες που αντίκρισα.

Είναι πολύ σημαντικό που οι οπαδοί μας έκαναν ένα τόσο μεγάλο ταξίδι για βρεθούν δίπλα μας και να μας υποστηρίξουν . Όταν μίλησα με τους δικούς μου ανθρώπους μετά από τον αγώνα, είχαν εντυπωσιαστεί και για το μόνο πράγμα που μου μιλούσαν ήταν για την συγκλονιστική παρουσία του κόσμου μας".

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ