ΑΡΗΣ

Οριόλ: "Συγκέντρωση στο Κύπελλο"

Οριόλ: "Συγκέντρωση στο Κύπελλο"
INTIME SPORTS

Στην Θεσσαλονίκη βρίσκεται από το πρωί της Δευτέρας (25/10) η αποστολή του Άρη, αφού διανυκτέρευσε στην Αθήνα μετά το πέρας του παιχνιδιού με τον Ολυμπιακό στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης». Από το απόγευμα θα ξεκινήσει η διήμερη προετοιμασία υπό τις οδηγίες του Έκτορ Ραούλ Κούπερ για το παιχνίδι Κυπέλλου της Τετάρτης (27/10) στα Τρίκαλα με την τοπική ομάδα.

Σε ένα παιχνίδι όπου ο Αργεντινός τεχνικός του Άρη είναι πολύ πιθανό να δώσει και πάλι χρόνο συμμετοχής στον Μεντί Ναφτί, που εξέτισε τις τρεις αγωνιστικές της τιμωρίας του από την κόκκινη κάρτα που είχε αντικρίσει στο παιχνίδι της Νέας Σμύρνης με τον Πανιώνιο για την 3η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League.

Χρόνο συμμετοχής είναι πολύ πιθανό να πάρει και ο Σάκης Πρίττας, που ξεπέρασε την εξάρθρωση ωμοπλάτης που είχε υποστεί στις αρχές του μήνα σε προπόνηση της Εθνικής μας ομάδας.

Οι ποδοσφαιριστές του Άρη φάνηκε από χθες το βράδυ μετά το τέλος του παιχνιδιού με τον Ολυμπιακό στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» πως στο μυαλό τους έχουν μόνο το παιχνίδι της Τετάρτης για τον θεσμό του Κυπέλλου. Στις δηλώσεις που έκαναν στο αεροδρόμιο «ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ» λίγο μετά την άφιξη της αποστολής οι αμυντικοί του Άρη, Μίσελ Γκαρμπίνι και Οριόλ Λοθάνο, εκεί ακριβώς εστίασε.

Μίσελ: "Η ήττα από Ολυμπιακό είναι παρελθόν"

Ο Μίσελ στην αρχική του τοποθέτηση αναφέρθηκε καταρχήν στο χθεσινό παιχνίδι με τον Ολυμπιακό τονίζοντας: «Κάναμε κάποια λάθη στην αρχή, μετά, όμως, ήμασταν καλύτεροι και δημιουργήθηκαν προϋποθέσεις για να πάρουμε κάτι καλύτερο από τον αγώνα, αλλά δεν τα καταφέραμε. Πλέον, αυτή η ήττα ανήκει στο παρελθόν, καθώς ακολουθεί ο αγώνας για το Κύπελλο και πρέπει να επικεντρωθούμε σε αυτόν».

Ό
σο για το παιχνίδι που ακολουθεί για τον θεσμό του Κυπέλλου στα Τρίκαλα με την τοπική ομάδα ο διεθνής Βραζιλιάνος αμυντικός του Άρη είπε: «Ξέρω ότι είναι σημαντική διοργάνωση, το έχω μάθει από τους συμπαίκτες μου. Είναι ένας σύντομος δρόμος για την κατάκτηση τίτλου, ενώ μπορούμε με αυτόν τον τρόπο να συνεχίσουμε στην Ευρώπη. Εμείς θέλουμε να ξεκινήσουμε με το δεξί τις υποχρεώσεις μας σε αυτό τον θεσμό».

Τέλος για την προσωπική του απόδοση δήλωσε: «Δεν σκέφτομαι καθόλου την ξεκούραση. Όταν με θέλει και με χρειάζεται ο προπονητής μου, εγώ θέλω να αγωνίζομαι. Πρέπει και θέλω να υπάρχει εμπιστοσύνη για να βρίσκομαι στην 11άδα και να δίνω τον καλύτερό μου εαυτό.

Θεωρώ ότι έχω δέσει με την ομάδα και ξέρω πώς πρέπει να δουλεύω και να συμπεριφέρομαι. Θέλω να βελτιώνομαι συνεχώς. Από τη στιγμή που γίνεται καλή δουλειά στον τομέα της άμυνας, θέλω να βελτιωθώ κι άλλο, ώστε να βοηθάω την ομάδα μου και στην επίθεση».

Οριόλ: "Πρέπει να βρω το ρυθμό μου"

Από την πλευρά του, ο Οριόλ Λοθάνο τόνισε: «Η αλήθεια είναι ότι δεν καταλάβαμε γιατί μπήκαμε νωθρά στο παιχνίδι, απέναντι σε έναν δυνατό αντίπαλο και σε έναν καλό αγωνιστικό χώρο. Στη συνέχεια, ισορροπήσαμε το παιχνίδι, αλλά πληρώσαμε τα λάθη των πρώτων λεπτών».

Σχετικά με τη δική του εικόνα μέσα στον αγωνιστικό χώρο, ο Ισπανός κεντρικός αμυντικός σημείωσε: «Πρέπει να βρω τον ρυθμό μου και αυτό νομίζω ότι φάνηκε. Όσο περνούσε η ώρα, ανέβαζα την απόδοσή μου. Είχα καιρό να παίξω, λόγω του τραυματισμού μου. Όσο, πάντως, θα παίρνω παιχνίδια και λεπτά στα πόδια μου, θα βελτιώνομαι συνεχώς».

Στην τελική του τοποθέτηση, ο Οριόλ Λοθάνο επικεντρώθηκε στον αγώνα Κυπέλλου της Τετάρτης με τα Τρίκαλα, υπογραμμίζοντας: «Πρέπει να ξεχάσουμε το Πρωτάθλημα τώρα και να συγκεντρωθούμε στο Κύπελλο. Έχουμε ένα δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι μπροστά μας, ανεξάρτητα αν παίζουμε με ομάδα της κατηγορίας μας ή όχι».

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ