ΠΑΟΚ

Οριστικά χωρίς "σβούρα"

Οριστικά χωρίς "σβούρα"
Κωνσταντινίδης ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Παράσχος δεν θα έχει οριστικά τον Παντελή Κωνσταντινίδη στην διάθεσή του για το ντέρμπι με τον Άρη.

Ο "σβούρας" διαπιστώθηκε ότι έχει τελικά υποστεί θλάση στον αριστερό δικέφαλο από το χθεσινό οικογενειακό διπλό στις εγκαταστάσεις της Σουρωτής και η επιστροφή του στον κανονικό ρυθμό των προπονήσεων προσδιορίζεται περίπου στις 3 εβδομάδες.
Αντίθετα με τον Κωνσταντινίδη ο Σωτήρης Μπαλάφας ξεπερνάει το πρόβλημα στους κοιλιακούς και αναμένεται από αύριο να προπονείται κανονικά με την υπόλοιπη ομάδα, αφού και σήμερα ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα.

Επίσης οι Θωδωρής Ζαγοράκης, Μάρτσιν Μίετσελ και Κοσμίν Μπαρκαουάν απουσίασαν από την προπόνηση, καθώς κρίθηκε επιβεβλημένο να τους δοθεί μια μέρα παραπάνω ρεπό λόγω της κούρασης από τα συνεχόμενα παιχνίδια.

Τέλος ο προπονητής του ΠΑΟΚ, Γιώργος Παράσχος, αξίζει να σημειωθεί ότι αφιέρωσε τον περισσότερο χρόνο της σημερινής προπόνησης σε ασκήσεις τακτικής.

Αποστολάς: "Ο Παγώνης θέλει το καλό του ΠΑΟΚ"

Ο δικηγόρος και νομικός σύμβουλος του μεγαλομετόχου της ΠΑΕ ΠΑΟΚ Βασίλης Παγώνης, Θανάσης Αποστολάς, με 38,5% στην κατοχή του μίλησε στο Αθλητικό Metropolis με αφορμή την χθεσινή γενική συνέλευση των μετόχων της ΠΑΕ αλλά και την εξουσιοδότηση που είχε από τον ίδιο τον κ. Παγώνη και η οποία δημιούργησε ένταση.

"Το ενδιαφέρον του κ. Παγώνη εστιάζεται στην οριστική λύση του ΠΑΟΚ. Να καλυφθούν τουλάχιστον 6 εκ. ευρώ από τα 9 εκ., στην αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου για να βρεθεί λύση. Να μην μπορεί δηλαδή κάποιος με 1 ή 1,5 εκ. ευρώ να γίνει επενδυτής», τόνισε αρχικά ο κ. Αποστολάς και συνέχισε: «Αν αυξηθεί λοιπόν το κεφάλαιο, το ποσοστό του Πσγώνη θα πέσει στο 12%".

Όσο για τον κ. Παγώνη;

"Δεν τον ενδιαφέρουν οι μετοχές με την αξία του χρήματος» ενώ για την επιστολή του κ. Παγώνη είπε: «Οι άνθρωποι της ΠΑΕ παραδέχθηκαν ότι έχει λογική εξήγηση η επιστολή του Παγώνη και άλλωστε δεν ήθελε να μπλοκάρει τις διαδικασίες. Περιμένει τις εξελίξεις στον ΠΑΟΚ και όποτε κληθεί να βοηθήσει θα βοηθήσει, παραχωρώντας τις μετοχές εκεί που χρειάζεται. Εμείς συναινούμε, εφόσον αυτό κρίνεται ότι είναι προς θετική κατεύθυνση".

Ο κ. Αποστολάς αναφέρθηκε επίσης και στην εμπλοκή του κ. Παγώνη στα διοικητικά της ΠΑΕ ΠΑΟΚ:

"Ο κ. Γούμενος άφησε εκτεθειμένο τον κ Παγώνη, αλλά πλέον δεν έχουν ιδιαίτερες σχέσεις. Μπήκε να βοηθήσει αλλά τον μπέρδεψαν παλαιότεροι παράγοντες του ΠΑΟΚ. Υπολογίζω ότι έβαλε γύρω στα 5 εκ. ευρώ στον ΠΑΟΚ», και κατέληξε αναφερόμενος στον κ. Παγώνη: «Δεν ήταν η πρόθεση του να πάρει τον ΠΑΟΚ, αλλά να εξυπηρετήσει την υγιή μετάβαση από τον κ. Μπατατούδη σε κάποιο άλλον επενδυτή. Πόνεσε, προσέφερε στον ΠΑΟΚ, αλλά δεν θέλει να επανέλθει διοικητικά. Θέλει απλά να διατηρήσει αυτό το δέσιμο. Επίσης δεν πήρε ποτέ έργα από την Τούμπα".


















TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ