ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Οριστικά εκτός μάχης ο "Τόρο"

Οριστικά εκτός μάχης ο "Τόρο"
Τοροσίδης-Ολυμπιακός INTIME SPORTS

Χάνει οριστικά την πρεμιέρα των πλέι οφς με Άρη ο Τοροσίδης, αισιοδοξία ότι θα επιστρέψει κόντρα στην ΑΕΚ

Ο διεθνής άσος υποβλήθηκε την Δευτέρα σε εξετάσεις, οι οποίες έδειξαν πως έχει υποστεί κάκωση στον αριστερό αχίλλειο τένοντα.
Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις η επιστροφή του στην δράση αναμένεται στα τέλη της εβδομάδας με το ιατρικό τιμ να αισιοδοξεί πως θα δώσει τελικά το "παρών" στο ντέρμπι με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ την Κυριακή, γήπεδο στο οποίο είχε μάλιστα σκοράρει δις στο πρωτάθλημα και είχε οδηγήσει τους "ερυθρόλευκους" σε σπουδαία νίκη με 2-1.

Όσον αφορά στον αντικαταστάτη του στο αρχικό σχήμα για το ματς με τους Θεσσαλονικείς του Κούπερ, αυτός θα είναι ο Γιώργος Γκαλίτσιος σύμφωνα με όσα έχει φανερώσει ο Μπόζινταρ Μπάντοβιτς στις τελευταίες προπονήσεις.

Αναλυτικά το δελτίο Τύπου της ΠΑΕ:

"Ο ποδοσφαιριστής της ομάδας μας Βασίλης Τοροσίδης υποβλήθηκε σήμερα, στο Ιατρικό Κέντρο Αθηνών στο Μαρούσι, σε έλεγχο, ενώ εξετάστηκε και από τον Επικεφαλής του Ιατρικού Επιτελείου του Ολυμπιακού, Παντελή Νικολάου.

Από την εξέταση διαπιστώθηκε ότι έχει υποστεί κάκωση αριστερού αχίλλειου τένοντα και η επιστροφή του στην αγωνιστική δράση θα εξαρτηθεί από την πορεία του προγράμματος αποκατάστασης που θα ακολουθήσει".










TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ