ΑΡΗΣ

Οριστικά νοκ άουτ ο Ρονάλντο Γκιάρο

Οριστικά νοκ άουτ ο Ρονάλντο Γκιάρο
Γκιάρο

Οριστικά νοκ άουτ τέθηκε για το Κυριακάτικο ματς με την ΑΕΚ ο Ρονάλντο Γκιάρο. Ρομπέρζ ή Κουλου΄χερη

Άλλος ένα τραυματίας οριστικοποιήθηκε στο απουσιολόγιο του Ιομάρ Μαζίνιο για το ματς με την ΑΕΚ την Κυριακή καθώς μετά τον Νάτσο Γκαρσία και ο Ρονάλντο Γκιάρο τέθηκε σήμερα το πρωί οριστικά νοκ άουτ.
Στην εξέταση υπέρηχου που υποβλήθηκε ο 35χρονος αμυντικός την Τρίτη φάνηκε αιμάτωμα στο σημείο όπου ο Γκιάρο είχε υποστεί κάκωση στο γόνατό του που τον έχει κρατήσει ήδη για περισσότερο από έναν μήνα εκτός αγωνιστικής δράσης με αποτέλεσμα ούτε σήμερα να έχει ξεπεράσει τις ενοχλήσεις.

Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα ο Βραζιλιάνος να μην τίθεται οριστικά στα υπόψη του Μαζίνιο για το παιχνίδι της Κυριακής με την ΑΕΚ όπου από την σημερινή προπόνηση και στο οικογενειακό διπλό έψαξε τον παρτενέρ του Κριστιάν Νασούτι. Αυτός θα είναι ένας εκ των Ρομπέρζ και Κουλουχέρη που είναι οι υποψήφιοι αντικαταστάτες του Γκιάρο στο κέντρο της άμυνας του Άρη.

Πέραν του Βραζιλιάνου κεντρικού αμυντικού ατομικό πρόγραμμα επίσης και οι Νάτσο Γκαρσία και Κρίστι Βανγκέλι που είναι εκτός πλάνων ενώ κανονικά συμμετείχε στο διπλό ο Μιχάλης Σηφάκης που ξεπέρασε τις ενοχλήσεις στην μέση του.

Ελευθερούδης: "Ο Άρης αλλάζει σελίδα"

Ο Γιώργος Ελευθερούδης φιλοεξνήθηκε στη συχνότητα του Αρης fm 92,8, όπου μίλησε για:

Τον Αρης fm 92,8: " Νιώθουμε μια συγκίνηση που υπάρχει πλέον ένας σταθμός με το όνομα Άρης. 'Ηταν ένα όνειρο ζωής που τελικά πραγματοποιήθηκε, να αποκτήσει φωνή η ομάδα στα ΜΜΕ".

Την ανταπόκριση του κόσμου: " Από χθες ξεκίνησε η διάθεση εισητηρίων και ειμαστε πολυ ικανοποιημένοι. Αγγίζουμε την πληρότητα με 90% και αύξηση από πέρυσι της τάξεως του 35%. Στον Άρη ήρθαν παίκτες που δεν το πιστεύαμε, γίναμε πολλές επενδύσεις σε παίκτες οπως ο Νασούτι και ο Γκρασιάν και ο Αμπρέου που τους ήθελαν και άλλες ομάδες.

Πρέπει να εκμεταλλευτούμε και το εμπορικό κομμάτι, όπως στον αγώνα με τη Μπόκα, με την οποία έχουν δημιουργηθεί σχέσεις, μάλιστα έχουμε ήδη πρόταση από την Μπόκα να πάμε εκεί το καλοκαίρι και να κάνουμε προετομασία στις εγκαταστάσεις της"

.

Tον πρόεδρο της ΠΑΕ: " Η συνεργασία με τον κ. Αθανασιάδη είναι άψογη δεδομένου και της μακρόχρονης φιλίας μας. Είναι τεχνοκράτης και επαγγελματίας".

Tις χορηγίες: " Πέρυσι είχαμε 18 χορηγίες και φέτος 24 από τις οποίες 9 αφορούν την εμφάνιση. Κάνουμε κινήσεις πρωτοποριακές όπως η δημιουργία του beer fc".

Tο νέο γήπεδο: " Αν γίνει κι αυτό, θα είναι ότι καλύτερο έχει κάνει ποτέ διοίκηση. Ήδη μιλάμε με τους χορηγούς για το εμπορικό κέντρο στο νέο γήπεδο. Ο Άρης αλλάζει σελίδα".

Tις πρώτες 7 αγωνιστικές: " Έχουμε πολύ καλούς παίκτες, δεν θυμάμαι ποτε ξανά τέτοιους παίκτες. Απλά πρέπει να βρουν τα πατήματατά τους. Θα τα πάμε πάρα πολύ καλά. Δεν αρκεί σε κανένα φίλαθλο η ισοπαλία και η 3η θέση".

Tον Μαζίνιο: " Τον ξέρω πολλά χρόνια, είναι μια τεράστια προσωπικότητα ποδοσφαιρική. Προσπαθεί να συνθέσει ένα παζλ νέων παικτών. Όλοι πρέπει να βρουν την ταυτότητά τους στο γήπεδο. Η ομάδα του Άρη μπορεί και θα κυνηγήσει μεγάλα πράγματα".






















TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ