ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Οριστικά παρελθόν από την Μπαρτσελόνα ο Άλβες

Οριστικά παρελθόν από την Μπαρτσελόνα ο Άλβες

Ο Ντάνι Άλβες αποτελεί οριστικά παρελθόν από την Μπαρτσελόνα, με τους Καταλανούς να γνωστοποιούν ότι ο Βραζιλιάνος δεν θα συνεχίσει την καριέρα του στο "Camp Nou".

Έπειτα από οκτώ χρόνια στην Μπαρτσελόνα, ο Ντάνι Άλβες αποτελεί και με τη... βούλα παρελθόν από την ομάδα, έστω και αν είχε έναν ακόμη χρόνο συμβόλαιο με τους Καταλανούς.

Ο διεθνής Βραζιλιάνος εξτρέμ, είχε όρο στο συμβόλαιό του που του επέτρεπε να μείνει ελεύθερος αυτό το καλοκαίρι, κάτι που εντέλει θα συμβεί και αναζητά πλέον τον επόμενο σταθμό της καριέρας του, έχοντας αρκετές ομάδες να παλεύουν για την απόκτησή του.

Όπως ανακοίνωσαν οι "μπλαουγράνα", ο 33χρονος αποχωρεί από την ομάδα και η απόφασή του γνωστοποιήθηκε από τον τεχνικό διευθυντή της Μπαρτσελόνα, Ρόμπερτ Φερνάντεθ, στη συνέντευξη Τύπου που παρέθεσε για την αποτίμηση της φετινής αγωνιστικής περιόδου.

"Είναι μια προσωπική απόφαση που ο σύλλογος θα πρέπει να σεβαστεί", ανέφερε μεταξύ άλλων για τον Άλβες, ο οποίος έπαιξε σε 391 παιχνίδια με τους νταμπλούχους Ισπανίας και είναι δεύτερος ξένος σε συμμετοχές, πίσω από τον Λιονέλ Μέσι. Κατέκτησε 23 τρόπαια με την Μπαρτσελόνα και είναι από τους πλέον επιτυχημένους παίκτες στην ιστορία του αθλήματος.

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ