ΑΡΗΣ

Oριστικά στο Μπιάλιστοκ με Γιαγκελόνια

Oριστικά στο Μπιάλιστοκ με Γιαγκελόνια

Την Τρίτη η UEFA στην επίβλεψή της στο γήπεδο της Γιαγκελόνια Μπιάλιστοκ άναψε το πράσινο φως για την διεξαγωγή του πρώτου παιχνιδιού.

Αυτό που φάνηκε από την συγκεκριμένη εξέλιξη ήταν ότι οι διοικούντες της Γιαγκελόνια πρόλαβαν από την πρώτη επίβλεψη μέχρι την δεύτερη που έγινε χθες να ολοκληρώσουν τα έργα που απαιτούνταν με αποτέλεσμα το πρώτο παιχνίδι με τον Άρη να μην χρειαστεί να γίνει στο κοντινό Κίελτσε.

Θα πρέπει ωστόσο να σημειωθεί πως στο στάδιο της Κυπελλούχου Πολωνίας αυτές τις μέρες πραγματοποιούνται εργασίες, με σκοπό να μεγαλώσει η χωρητικότητά του από 6.000 σε 22.000 θέσεις.

Από εκεί και πέρα στην διάρκεια της σημερινής ημέρας αναμένεται να αφιχθεί στην Θεσσαλονίκη ο 25χρονος διεθνής Κολομβιανός μέσος, Χουάν Κάρλος Τόχα, για τις τελικές συζητήσεις με την διοίκηση της ΠΑΕ Άρης πριν περάσει από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και ακολούθως υπογράψει το συμβόλαιό του.

Εκτός της απόκτησης του Τόχα στον Άρη συνεχίζουν να ασχολούνται και με την περίπτωση του Ζοάο Πάολο Αντράντε που σύμφωνα με πληροφορίες χθες έμεινε ελεύθερος από την Κορίτιμπα της Βραζιλίας. Εξέλιξη που ουσιαστικά ανοίγει τον δρόμο της απόκτησής του.

Κατά τα άλλα στο σημερινό φιλικό με την Κέρκυρα στο "Κλεάνθης Βικελίδης" η αντίπαλος του Άρη στο Europa League Γιαγκελόνια ενημέρωσε την ΠΑΕ Άρης ότι το παρών θα δώσει ο προπονητής της Μίχαλ Προμπόερσζ.

Όσο για το πώς προτίθεται να παρατάξει ο Κούπερ το σύνολό του κόντρα στους "Φαίακες" του Μπάμπη Τεννέ; Σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις και πέραν του δεδομένου 4-4-2 σε ευθεία με τον Σηφάκη κάτω από τα δοκάρια και κεντρικό αμυντικό δίδυμο τους Γκιάρο και Οριόλ έχοντας στα άκρα τους "συνήθεις ύποπτους" της προετοιμασίας. Τον Νέτο στα δεξιά και τον Μίσελ στα αριστερά.

Στον άξονα της μεσαίας γραμμής θα είναι οι Ναφτί και Μενδρινός, με τον Πρίττα να μην είναι ακόμα 100% έτοιμος, ενώ στα άκρα τους θα είναι ο Κάλβο στα αριστερά και ο Χαβίτο στα δεξιά. Κι όσο τέλος για το επιθετικό δίδυμο του Άρη θα αποτελέσουν οι Τσέζαρεκ και Αραβίδης με τον Κόκε να προφυλάσσεται και τον Ρουίζ να είναι τραυματίας.

Αντίστοιχα ο σκάουτερ της ομάδας του Άρη, Γιάννης Μιχαλήτσος, θα δώσει το παρών στο αυριανό φιλικό της Κυπελλούχου Πολωνίας κόντρα στην FC Κάουνας το πρωί (11:00) σε γήπεδο 25 χιλιόμετρα από το Μπιάλιστοκ.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ