ΙΝΤΕΡ

Οριστικό τέλος για Φίγκο

Οριστικό τέλος για Φίγκο
Φίγκο-Ίντερ

Ο Πορτογάλος χαφ επιβεβαίωσε ότι είναι ειλημμένη απόφαση η αποχώρηση του από την Ίντερ το καλοκαίρι, αφήνοντας παράλληλα "καρφιά" για τη συνεργασία του με τον Μαντσίνι.

Ο Πορτογάλος χαφ, ο οποίος έχει υπογράψει μονοετές συμβόλαιο συνεργασίας με την αραβική Αλ-Ιτιχάντ, αποκάλυψε ότι η σχέση του με τον Ρομπέρτο Μαντσίνι κατά τη διάρκεια της σεζόν δεν ήταν η καλύτερη δυνατή.
"Είμαι ακόμα πεπεισμένος ότι η απόφασή μου να πάω στην Αραβία είναι η σωστή", ξεκίνησε τις δηλώσεις του στην εφημερίδα Controcampo και συνέχισε:

"Είχα την ευκαιρία να πάω στις Ηνωμένες Πολιτείες, όμως θα ήμουν υποχρεωμένος να υπογράψω μονοετές συμβόλαιο συνεργασίας.

Αντίθετα, με την Αλ-Ιτιχάντ υπάρχει όρος στο συμβόλαιό μου που μου επιτρέπει να φύγω πριν τα Χριστούγεννα, εάν δεν μου αρέσει εκεί.

Η απόφαση αυτή δεν ήταν εύκολη, στο Μιλάνο ένιωσα την στοργή των οπαδών, των συμπαικτών και του συλλόγου.

Όμως η σχέση μου με τον Μαντσίνι δεν ήταν η καλύτερη δυνατή. Πάντα σεβόμουν τις αποφάσεις του, όμως τον Ιανουάριο ήταν μία δύσκολη στιγμή για εμένα.

Δεν είχα συνηθίσει να μην με εμπιστεύονται, ήρθα εδώ για να δώσω τον καλύτερο εαυτό μου και ένιωσα ότι δεν τα κατάφερα. Ύστερα αποφάσισα να παραμείνω και κατέκτησα το σκουντέτο, όμως δεν θέλω να συμβεί αυτό πάλι".










Τέλος, ο Πορτογάλος άσος επεσήμανε ότι ενδέχεται να επιστρέψει στο "Μεάτσα" στο μέλλον, αφότου θα έχει τελειώσει την ποδοσφαιρική του καριέρα. " Θα ήθελα να βοηθήσω την Ίντερ να γίνει δυνατότερη και καλύτερη, παρόλα αυτά δεν σχεδιάζω να επιστρέψω είτε ως προπονητής είτε ως τεχνικός διευθυντής", ήταν το σχόλιό του.






TAGS ΙΝΤΕΡ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ