ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ορτέγκα: "Να είμαστε ο καλός μας εαυτός κόντρα στον Ατρόμητο"

SUPERLEAGUE 2024-2025 /  -  (  / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE 2024-2025 / - ( / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Φρανσίσκο Ορτέγκα στις δηλώσεις του στην Cosmote TV υποστήριξε ότι ο Ολυμπιακός πρέπει να είναι κυρίαρχος στο παιχνίδι με τον Ατρόμητο (29/9).

Ο Ολυμπιακός μετά την ήττα από τη Λιόν στρέφει την προσοχή του στη Stoiximan Super League και τον Ατρόμητο (28/9). Μιλώντας στην Cosmote TV, ο Φρανσίσκο Ορτέγκα τόνισε ότι οι ερυθρόλευκοι πρέπει να είναι κυρίαρχοι για να πάρουν το αποτέλεσμα που θέλουν.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για το πόση ενέργεια υπάρχει μετά το ματς της Πέμπτης:

"Πάντα πρέπει να είμαστε προετοιμασμένοι. Πάντα πρέπει να είμαστε έτοιμοι γιατί γνωρίζουμε το πρόγραμμα. Βρισκόμαστε σε μια δύσκολη στιγμή γιατί ερχόμαστε από ένα κακό αποτέλεσμα όμως πρέπει να κοιτάξουμε μπροστά και να είμαστε ο καλός μας εαυτός κόντρα στον Ατρόμητο".

Για το ματς με τον Ατρόμητο:

"Ο στόχος μας και η προτεραιότητα μας πάντα είναι να κερδίζουμε τα παιχνίδια. Απέναντι στον Ατρόμητο πρέπει να κυριαρχήσουμε, να γίνουμε τα αφεντικά του αγώνα, να παίξουμε σαν Ολυμπιακός και να κερδίσουμε το παιχνίδι".

Για το πρόγραμμα που ακολουθεί:

"Ξέρουμε πως ακολουθεί δύσκολο πρόγραμμα όμως αυτή τη στιγμή πρέπει να συγκεντρωθούμε αποκλειστικά στον Ατρόμητο γιατί χρειαζόμαστε οπωσδήποτε τη νίκη σε αυτό το ματς για να μπούμε στα επόμενα με περισσότερη αυτοπεποίθηση. Τα παιχνίδια με την Μπράγκα και με τον Παναθηναϊκό είναι πολύ σημαντικά, αλλά το ίδιο σημαντικό είναι και αυτό με τον Ατρόμητο και πρέπει να το κερδίσουμε".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ