ΑΡΗΣ

Ορτίθ: "Έχω μεγαλύτερη εμπιστοσύνη στα πόδια μου"

Ορτίθ: "Έχω μεγαλύτερη εμπιστοσύνη στα πόδια μου"
ορτιθ

Ο Ισπανός κεντρικός αμυντικός του Άρη, Θέσαρ Ορτίθ, μίλησε για το ντεμπούτο του στον αγώνα με τον Λεβαδειακό

Στην αρχή, ο αμυντικός του Άρη αναφέρθηκε στην αγωνιστική του εικόνα στο παιχνίδι με το Λεβαδειακό λέγοντας: " Ήταν ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι, στο οποίο είχα την πρώτη μου συμμετοχή και αισθάνθηκα πάρα πολύ καλά μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Πήρα αγωνιστικά λεπτά και, επομένως, έχω μεγαλύτερη εμπιστοσύνη στα πόδια μου. Είναι πολύ σημαντική η ώθηση που πήρα από τον κόσμο μας, αλλά και από τους συμπαίκτες μου. Επομένως, μετά από όλα αυτά, είμαι πολύ χαρούμενος".

Στην ερώτηση για το αν γνώριζε ότι θα ξεκινούσε βασικός, απάντησε: " Δε μου είχε πει κάτι νωρίτερα ο προπονητής μας. Μου το ανακοίνωσε την ώρα της ομιλίας πριν τον αγώνα και είδα ότι είμαι βασικός. Καθ' όλη τη διάρκεια των προπονήσεων μέσα στη βδομάδα, δούλευα σκληρά. Ψάχνω κι εγώ την ευκαιρία να βρίσκομαι στο ρόστερ. Ήξερα ότι ο Ρονάλντο θα απουσίαζε λόγω καρτών και ο Νασούτι θα έπρεπε να ξεκουραστεί. Η δική μου ευκαιρία, επομένως, ήταν κοντά. Όταν ο προπονητής μου το ανακοίνωσε, ένιωσα πάρα πολύ καλά".

Για τους συμπαίκτες του που παίζουν στην ίδια θέση με τον ίδιο στην άμυνα, ο 21χρονος Ισπανός σχολίασε: " Ο ανταγωνισμός είναι μεγάλος στη θέση αυτή. Υπάρχουν παίκτες, όπως ο Ρονάλντο και ο Νασούτι, που διαθέτουν μεγάλη εμπειρία και είναι πολύ καλοί. Επιπλέον, ο Κουλουχέρης είναι πολύ καλός στη θέση αυτή. Με τη συνεργασία μου με αυτούς τους τρεις, θέλω να αποκτώ εμπειρία, που θα δώσει και σε μένα περισσότερα αγωνιστικά λεπτά".

Αναφορικά με την εικόνα που επέδειξε η ομάδα, την προηγούμενη βδομάδα σε Κύπελλο και Πρωτάθλημα, ο Ορτίθ συμπλήρωσε: " Γνωρίζαμε ότι θα είχαμε μια γεμάτη και σκληρή εβδομάδα. Η ομάδα έδειξε ψυχικά αποθέματα. Σχετικά με το παιχνίδι στην Καβάλα, την Πέμπτη, κατεβήκαμε με την δυνατή καλύτερη ψυχολογία. Την Κυριακή, στο «Κλεάνθης Βικελίδης», είχαμε τον κόσμο στο πλευρό μας και ξέραμε ότι με ένα καλό παιχνίδι, θα παίρναμε τη νίκη και θα εξασφαλίζαμε την είσοδό μας στα πλέι οφ. Άρα, είμαστε πολύ χαρούμενοι και συνεχίζουμε δυναμικά για τη συνέχεια".

Ερωτηθείς για τη συνέχεια της ομάδας στα πλέι οφ, ο αμυντικός του Άρη σχολίασε: " Η αλήθεια είναι ότι είμαι αισιόδοξος και διατηρώ πολύ έντονη την ελπίδα. Γνωρίζω την ομάδα μας και έχουμε ποιοτικό και δυναμικό ρόστερ. Είδα και τις υπόλοιπες ομάδες και δε νομίζω πως είναι κάτι δύσκολο και ακατόρθωτο να τις αντιμετωπίσουμε με θετικό αποτέλεσμα. Η δική μας ομάδα δεν έχει τίποτα να ζηλέψει. Πιστεύω ότι όλα θα πάνε καλά".

Τέλος, για τους οπαδούς του Άρη και τη στήριξή τους προς στην ομάδα, είπε πολύ χαρακτηριστικά: " Στη δική μου χώρα, οι οπαδοί μας εκφράζονται με ιδιαίτερο τρόπο, αλλά και οι οπαδοί στην Ελλάδα, είναι εκφραστικοί. Αυτό που προσφέρουν, όμως, οι δικοί μας οπαδοί είναι μοναδικό. Μας δίνουν την καλύτερη δυνατή ώθηση και να δώσω ένα παράδειγμα, όπως ήταν αυτό της Πέμπτης. Οι εικόνες που είδαμε και ζήσαμε ήταν μοναδικές. Οι οπαδοί μας ήταν δίπλα μας και αναφέρομαι και σε όλους αυτούς που προσπάθησαν να είναι κοντά μας στην Καβάλα, με κάθε κόστος. Ήρθαν, μας βοήθησαν και πήραμε την πρόκριση".









TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ