ΑΕΚ

Ορτίθ: "Μου αρέσει η ΑΕΚ, είναι πολύ εντυπωσιακή στο επιθετικό κομμάτι"

Ο προπονητής της Ίντερ Εσκάλδες, Φελίπ Ορτίθ
Ο προπονητής της Ίντερ Εσκάλδες, Φελίπ Ορτίθ ΣΑΡΕΛΑΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ / INTIME SPORTS

Ο προπονητής της Ίντερ Εσκάλδες, Φελίπ Όρτιθ, μίλησε με τα καλύτερα λόγια για την ΑΕΚ στη συνέντευξη Τύπου ενόψει του πρώτου μεταξύ τους αγώνα στην OPAP Arena, τονίζοντας ότι πρόκειται για μία πολύ δυνατή ομάδα.

Η ΑΕΚ υποδέχεται την Ίντερ Εσκάλδες στην OPAP Arena την Τετάρτη (24/7, 21:00, COSMOTE SPORT 1 HD και LIVE από το SPORT24) για το πρώτο ματς στο πλαίσιο του 2ου προκριματικού γύρου του Conference League, με τον προπονητή της ομάδας από την Ανδόρρα, Φελίπ Όρτιθ, να τονίζει στη συνέντευξη Τύπου ότι η Ένωση είναι εντυπωσιακή στην επίθεση.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για την ΑΕΚ, το στιλ παιχνιδιού του Αλμέιδα και τι ξεχωρίζει:

"Μου αρέσει η ΑΕΚ, την έχω μελετήσει. Βλέπω μια ομάδα πολύ έτοιμη και επαγγελματική. Πολύ εντυπωσιακή στο επιθετικό κομμάτι. Έχει ανεβάσει κι άλλο το επίπεδο των παικτών με τις μεταγραφές που έχει κάνει".

Για την Ίντερ Εσκάλδες:

"Είμαστε μια ομάδα χωρίς πολλή εμπειρία, αλλά έχουμε προετοιμαστεί καλά για τον αγώνα. Ξέρουμε πως είμαστε μιας άλλης κατηγορίας ομάδα, αλλά θα προσπαθήσουμε να τους βάλουμε δύσκολα".

Για το αν θα ακολουθήσει ανάλογη τακτική όπως και στα ματς με τη Βελέζ:

"Στο προηγούμενο ματς ήμασταν γενναίοι, πρωταγωνιστές με την μπάλα, αυτή είναι η φιλοσοφία μας. Αλλά αύριο θα δούμε".

Για το ποιους παίκτες της ΑΕΚ ξεχωρίζει:

"Έχουμε δει πολλά παιχνίδια της ΑΕΚ από την προηγούμενη σεζόν. Αν έλεγα ότι με ανησυχεί κάποιος παίκτης της ΑΕΚ περισσότερο θα ήταν έλλειψη σεβασμού σε άλλους. Έχουν μια πολύ δυνατή ομάδα. Οποιοσδήποτε παίκτης είναι πολύ δυνατός".

TAGS ΑΕΚ ΑΕΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ CONFERENCE LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ