ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Όσα πρέπει να ξέρετε για τον Μέσι

Όσα πρέπει να ξέρετε για τον Μέσι

Είναι δίκαιη η κριτική που ασκείται στον Λιονέλ Μέσι για τις εμφανίσεις του με την Αργεντινή; Δείτε τι έκανε με τη φανέλα της στα προκριματικά του Μουντιάλ.

Για την πλειοψηφία είναι ο καλύτερος παίκτης του κόσμου. Στη χώρα του τον βλέπουν ως διάδοχο του Ντιέγκο Μαραντόνα. Ωστόσο, άπαντες συμφωνούν ότι ακόμα δεν έχει δικαιώσει τις προσδοκίες φορώντας τη φανέλα της εθνικής Αργεντινής.

Μήπως, όμως, οι επικριτές του είναι υπέρ το δέον αυστηροί; Από τη στιγμή που ολοκληρώθηκε το Παγκόσμιο Κύπελλο της Αφρικής ο Λιονέλ Μέσι έχει σκοράρει 24 φορές με την "αλμπισελέστε" έχοντας σχεδόν τα διπλάσια γκολ από τον δεύτερο. Επίσης, στα προκριματικά είχε τις περισσότερες ασίστ μαζί με τον Άνχελ Ντι Μαρία όσον αφορά στη ζώνη της Λατινικής Αμερικής.

Η Αργεντινή είχε την καλύτερη επίθεση με 35 γκολ και τον ίδιο να συμμετέχει στα 15 εξ αυτών και να βοηθάει στο να διατηρηθεί η χώρα του πολύ ψηλά στην κατάταξη της FIFA. Φυσικά και το μεγάλο τεστ για εκείνον είναι το Παγκόσμιο Κύπελλο που έρχεται, αλλά οι αριθμοί του κάθε άλλο παρά απογοητεύουν.

Όσα πρέπει να ξέρετε για τον Μέσι
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ