ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

ΟΣΦΠ για Λεονάρντο και... πρόκριση

ΟΣΦΠ για Λεονάρντο και... πρόκριση
Λεονάρντο-Λεβαδειακός

Ταλαιπωρία για την αποστολή ΟΣΦΠ σε Κρήτη(20:00 ALPHA). Νέα πρόσωπα οι Τζόλε, Μενδρινός

Σύμφωνα με σημερινά δημοσιεύματα του ελληνικού Τύπου, ο Ολυμπιακός αποφάσισε να κάνει και ο ίδιος γερό μπάσιμο για την απόκτηση του πρώτου σκόρερ της φετινής Σούπερ Λίγκας (έχει 8 τέρματα και μοιράζεται την πρωτιά με τους Γκαλέτι και Μπλάνκο), με τις ίδιες πηγές να αναφέρουν πως οι πρωταθλητές Ελλαδας είναι κοντά στην απόκτησή του.
Με δεδομένο πως το συμβόλαιο του 22χρονου Βραζιλιάνου με την ομάδα της Βοιωτίας λήγει σε ενάμιση χρόνο, η συμφωνία μεταξύ των διοικήσεων των δύο ομάδων αναμένεται να "κλείσει" στα 600 χιλιάδες ευρώ συμφωνα με τις ίδιες πηγές, με τους Πειραιώτες να βλέπουν στο πρόσωπό του έναν παίκτη που μπορεί να καλύψει και τις δύο πτέρυγες της μεσαίας γραμμής καθώς και τη θέση του επιτελικού χαφ, όπου αγωνίζεται συνήθως ο Μπελούτσι.

Βέβαια, ο Λεονάρντο, ο οποίος εντυπωσιάζει στο φετινό πρωτάθλημα καθώς έχει πάρει από το... χεράκι το Λεβαδειακό ουκ ολίγες φορές και του έχει χαρίσει σημαντικούς βαθμούς και κρίσιμες νίκες, δεν κατέχει κοινοτικό διαβατήριο, κάτι που σημαίνει πως σε περίπτωση που κατηφορίσει στον Πειραιά θα καταλάβει θέση ξένου αντί του Κοβάτσεβιτς (αναμένεται μέσα στις προσεχείς ημέρες να λυθεί το συμβόλαιό του).

Νέα πρόσωπα οι "Τζόλε" και Μενδρινός

Με αρκετά νέα πρόσωπα στη σύνθεσή του θα παραταχθεί ο Ολυμπιακός στην αποψινή αναμέτρηση του Παγκρήτιου κόντρα στον ΟΦΗ για το Κύπελλο Ελλάδας hellas on line (20:00, ALPHA), στο πλαίσιο του ροτέισον που κάνει ο Ερνέστο Βαλβέρδε αλλά και εξαιτίας κάποιων αναγκαστικών απουσιών (βλ.Πατσατζόγλου που έμεινε εκτός αποστολής λόγω ενοχλήσεων).

Το πιθανότερο είναι να κάτσουν στον πάγκο για να "πάρουν ανάσες" οι Βασίλης Τοροσίδης και Σεμπάστιαν Λέτο (βασικοί και μάλιστα διακριθέντες στον αγώνα πρωταθλήματος με τον Πανσερραϊκό), με τους Πρέντραγκ Τζόρτζεβιτς και Κώστα Μενδρινό να αναμένεται να πάρουν φανέλα βασικού στη "μάχη της Κρήτης".

Όσον αφορά συνολικά στους 11 παίκτες που θα εμπιστευτεί ο Ισπανός τεχνικός για την βασική 11αδα: ο Νικοπολιδης θα υπερασπιστεί την ερυθρόλευκη εστία, με την αμυντική τετράδα να αποτελείται από τους Πάντο, Α.Παπαδόπουλο, Άντζα (η Ζεβλάκοβ) και Ντομί.

Ντουντού και Πατσατζόγλου θα είναι οι δύο κεντρικοί μέσοι, με τους Γκαλέτι και Τζόρτζεβιτςνα καλύπτουν τις δύο πτέρυγες της μεσαίας γραμμής

Ρόλο επιτελικού μέσου και ουσιαστικά συνδετικού κρίκου μεταξύ κέντρου και γραμμής κρούσης θα έχει ο Μπελούτσι, ενώ μοναδικός προωθημένος στην κορυφή της επίθεσης θα είναι ο Ντιόγκο (η o Μήτρογλου, που συμπεριλήφθηκε μετά από καιρό στην αποστολή καθώς ξεπέρασε το πρόβλημα τραυματισμού που τον ταλαιπωρούσε).

Συνάντηση Κόκκαλη-Βαλβέρδε

Ο Σωκράτης Κόκκαλης βρέθηκε το πρωΐ της Τρίτης (20/1) στο Αθλητικό Κέντρο του Ρέντη και συναντήθηκε με τον Ερνέστο Βαλβέρδε. Για την υπόθεση του νέου συμβολαίου δεν υπάρχει νέα εξέλιξη, αν και δύο πλευρές συζήτησαν για το ενδεχόμενο επέκτασης της συνεργασίας τους, χωρίς, ωστόσο να προκύπτει κάτι νεότερο.

Παράλληλα, στην σύσκεψη κορυφής ανάμεσα στον πρόεδρο του Ολυμπιακού και τον προπονητή της πειραϊκής ομάδας έγινε εκτενής αναφορά και στο θέμα που απασχολεί το σύλλογο και δεν είναι άλλο από την απόκτηση ενός επιθετικού, ο οποίος όλα δείχνουν πως θα προέρχεται από τη Βραζιλία. Γι' αυτό το λόγο, άλλωστε, ο Ανδρέας Νινιάδης βρίσκεται στη χώρα του καφέ...

Σε ό,τι αφορά την ανακοίνωση του προέδρου της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, Νίκου Πατέρα, που θέλησε να απαντήσει στη γραπτή δήλωση του Σωκράτη Κόκκαλη, στον Ολυμπιακό δεν πρόκειται να μπουν στη διαδικασία... χαρτοπόλεμου. Άλλωστε, ο διοικητικός ηγέτης του πειραϊκού συλλόγου δεν χρειάζεται να τοποθετείται πάνω από μία φορά. Όταν το πράττει, είναι κάτι παραπάνω από αποστοματικός.

Ταλαιπωρία...

Η πτήση της ερυθρόλευκης αποστολής για το Ηράκλειο της Κρήτης για το αποψινό ματς Κυπέλλου με τον ΟΦΗ (20:00, ALPHA) , η οποία ήταν προγραμματισμένη για τις 18:20 το απόγευμα της Τρίτης ματαιώθηκε, καθώς το αεροδρόμιο του Ηρακλείου έχει καταληφθεί από αγρότες, που διαμαρτύρονται προς την κυβέρνηση!

Η ομάδα του Ολυμπιακού αναχώρησε τελικά, με πτήση τσάρτερ από το αεροδρόμιο "Ελευθέριος Βενιζέλος", με προορισμό τα Χανιά αργά το βράδυ (21:20) και από εκεί μεταφέρθηκε οδικώς στο Ηράκλειο, μία απόσταση περίπου 2,5 ωρών. Η ταλαιπωρία ήταν δεδομένη, αλλά δεν μπορούσε να γίνει διαφορετικά.

O Διευθυντής Επικοινωνίας της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Γιάννης Μώραλης, μίλησε στο ραδιοφωνικό σταθμό της Κρήτης, Αthletic Radio 104,2, τονίζοντας πως δεν τίθεται θέμα αναβολής του αγώνα με τον ΟΦΗ.

"Πιστεύω πως το παιχνίδι θα γίνει κανονικά. Ο Ολυμπιακός θα ταξιδέψει από την Αθήνα με πτήση τσάρτερ και η οποία θα φτάσει στα Χανιά περίπου στις 23:00. Στη συνέχεια, μέσω της επαρχιακής οδού θα βρεθούμε στο Ηράκλειο περίπου στις 02:00, όποτε καταλαβαίνετε πόση ταλαιπωρία θα περάσει η αποστολή του Ολυμπιακού", τόνισε ο κ. Μώραλης και συμπλήρωσε: "Υπάρχει μία συνεχής επικοινωνία με την Αστυνομική Διεύθυνση Χανίων, Ρεθύμνου και Ηρακλείου και γνωρίζουμε ότι δεν θα υπάρξει κανένα πρόβλημα".

Τέλος, για την παρουσία φιλάθλων του Ολυμπιακού στο Παγκρήτιο Στάδιο, επισήμανε: "Ο Ολυμπιακός έχει παραλάβει 2.500 εισιτήρια, ωστόσο με τις κινητοποιήσεις που υπάρχουν δεν μπορώ να γνωρίζω πόσοι ακριβώς θα βρίσκονται στο γήπεδο. Το σίγουρο είναι ότι εμείς θέλουμε να γίνει ένα παιχνίδι που θα κερδίσει ο καλύτερος και να μην γίνουν καθόλου άσχημες καταστάσεις".


































TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ