ΠΑΟΚ

Όσιγιεκ - Ντίναμο Ζάγκρεμπ 1-1: Ο Κουλένοβιτς έσωσε τον βαθμό στο 90+4' πριν από τον ΠΑΟΚ

Οι παίκτες της Ντίναμο Ζάγκρεμπ πανηγυρίζουν το γκολ του Σούταλο
Οι παίκτες της Ντίναμο Ζάγκρεμπ πανηγυρίζουν το γκολ του Σούταλο INTIME SPORTS

Ο Σάντρο Κουλένοβιτς σκόραρε στο 4ο λεπτό των καθυστερήσεων κι έδωσε στην Ντίναμο Ζάγκρεμπ τον βαθμό της ισοπαλίας από το εκτός έδρας 1-1 κόντρα στην Όσιγεκ.

Η Ντίναμο Ζάγκρεμπ σκόνταψε στο τελευταίο εμπόδιο πριν από τον αγώνα του "Μάκσιμιρ" κόντρα στον ΠΑΟΚ. Το 1-1 στην έδρα της Όσιγεκ για την 25η αγωνιστική της πρώτης κατηγορίας στο πρωτάθλημα Κροατίας άφησε αρκετά πίσω τους έξι σερί σεζόν πρωταθλητές.

Τα πράγματα θα μπορούσαν να ήταν χειρότερα αν ο Σάντρο Κουλένοβιτς δεν εξελισσόταν σε "χρυσή αλλαγή", ισοφαρίζοντας στο 4ο λεπτό των καθυστερήσεων και επεκτείνοντας το αήττητο της ομάδας του σε εννέα παιχνίδια.

Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο 26' με τον Ντόμαγκο Μπούκβιτς, σε ένα ανοιχτό παιχνίδι με αρκετές ευκαιρίες και τους φιλοξενούμενους να φτάνουν τις 20 τελικές (αλλά μόλις πέντε εύστοχες) μέχρι να καταφέρουν να ισοφαρίσουν.

  • Η σύνθεση της Ντίναμο Ζάγκρεμπ: Νέβιστιτς, Ριστόβσκι, Μπερνοέρ (81' Κουλένοβιτς), Τεοφίλ-Κατρίν, Πέρκοβιτς, Σούτσιτς (58' Αντέμι), Μίσιτς (81' Χαλίλοβιτς), Κανέκο (58' Σπίκιτς), Μπατούρινα, Χότζα (69' Μπρόντιτς), Πέτκοβιτς
TAGS ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ CONFERENCE LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ