ΑΡΗΣ

Όσο ζει ελπίζει

Όσο ζει ελπίζει
INTIME SPORTS

Η ισοπαλία στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ μπορεί να ψαλίδισε κι άλλο τις μαθηματικές ελπίδες παραμονής του Άρη στην Super League ωστόσο ακόμη υπάρχουν πιθανότητες για παραμονή.

Ενθουσιασμός για την στήριξη του κόσμου.Στον Άρη γνωρίζουνε πολύ καλά ότι οι μαθηματικές ελπίδες παραμονής στην Super League μειώθηκαν κι άλλο μετά την ισοπαλία στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ αλλά ακόμη υπάρχουν.

Η ομάδα της Θεσσαλονίκης ψάχνει αν όχι το απόλυτο στις πέντε εναπομείναντες αγωνιστικές σίγουρα τέσσερις νίκες και παράλληλα στραβοπατήματα των Απόλλων Σμύρνης, Βέροιας και Πλατανια.

Το σίγουρο είναι ότι στον Άρη ελπίζουνε σε ένα θαύμα αλλά παρόλα αυτά δείχνουνε διατεθειμένοι να εξαντλήσουνε μέχρι και την τελευταία ελπίδα κόντρα στα προγνωστικά. Ειδικότερα μετά και τα αποτελέσματα αυτής της αγωνιστικής.

Ο Άρης για μία ακόμη αγωνιστική στο φετινό πρωτάθλημα της Super League δεν μπόρεσε να αξιοποιήσει την έδρα του, το «Κλεάνθης Βικελίδης» που χθες ήταν πιο γεμάτο από ποτέ. Η εικόνα του προκάλεσε ενθουσιασμό και ικανοποίηση σε όλους στις τάξεις της ομάδας σε συνδυασμό με ότι δεν έγινε το παραμικρό.

Σε μία μέρα πάντως που μόνο εύκολη δεν είναι όπως και το ξεκίνημα της εβδομάδας δεδομένου ότι η μάχη της παραμονής δυσκόλεψε ακόμη περισσότερο. Στον Άρη καλούνται να μαζέψουνε τα κομμάτια τους και με τον Σούλη Παπαδόπουλο να στρέψει την προσοχή του στην επόμενη μέρα όπου γενικότερα απομένει να φανεί και το τι μέλλει γενέσθαι όσον αφορά τα διοικητικά της ΠΑΕ.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ