ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Όταν ο Λούτσο Φιγκερόα έγινε...Λούτσο Γκονζάλες

Όταν ο Λούτσο Φιγκερόα έγινε...Λούτσο Γκονζάλες

Η παρουσίαση του Λουτσιάνο Φιγκερόα άρχισε με ένα απρόοπτο, καθώς ο Νίκος Νταμπίζας μπέρδεψε το όνομα του και ο Αργεντινός φορ ξέσπασε σε γέλια...

Η παρουσίαση του Λουτσιάνο Φιγκερόα άρχισε με ένα... απρόοπτο. Αρχικά τον λόγο πήρε ο Νίκος Νταμπίζας για να παρουσιάσει τον Αργεντινό φορ όμως μπερδεύτηκε και είπε: '

'Είμαστε εδώ για να παρουσιάσουμε τον Λούτσο Γκονζάλες'',με τον Λουτσιάνο Φιγκερόα που καθόταν δίπλα του να ξεσπάει σε γέλια.

Ο τεχνικός διευθυντής του Παναθηναϊκού χαμογέλασε αμήχανα και δικαιολογήθηκε: ''Κάποιο απωθημένο Γκονζάλες ποδοσφαιριστή είχα γι’ αυτό το είπα''.

Στη συνέχεια ο Νταμπίζας αναφέρθηκε στην μεταγραφή του Λούτσο τονίζοντας: ''Είναι η τελευταία μας μεταγραφή. Δεν ήμουν στην ομάδα πέρυσι.

Έχω αγωνιστική άποψη αλλά στο κομμάτι των μεταγραφών μετράει και το εξωαγωνιστικό, θετική αύρα, προσωπικότητα και όλα αυτά τα πρεσβεύει ο Λουτσιάνο και αυτός είναι ο λόγος που είναι μαζί μας.

Θεωρούμε ότι με τα χαρακτηριστικά που έχει θα προσφέρει. Μειονέκτημα ο χρόνος άφιξής του και το αναλαμβάνω εγώ.

Η αναλογία των γκολ είναι ένα πολύ σημαντικό κριτήριο και σίγουρα ταιριάζει στα χαρακτηριστικά της ομάδας. Θεωρώ ότι θα δώσει την καλύτερη δυνατή βοήθεια όπως έκανε και πέρυσι''.

Δείτε το σαρδάμ του Νίκου Νταμπίζα

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ