ΣΒΕΝ ΓΚΟΡΑΝ ΕΡΙΚΣΟΝ

Σβεν Γκόραν Έρικσον: Τα λόγια με τα οποία αποχαιρέτησε τον κόσμο πριν από μερικές ημέρες

Σβεν Γκόραν Έρικσον: Τα λόγια με τα οποία αποχαιρέτησε τον κόσμο πριν από μερικές ημέρες

Το συγκλονιστικό αποχαιρετιστήριο μήνυμα του Σβεν Γκόραν Έρικσον, μερικές ημέρες πριν φύγει από τη ζωή.

Ο Σβεν Γκόραν Έρισκον έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 76 ετών το μεσημέρι της Δευτέρας (26/8), μετά από μεγάλη μάχη με τον καρκίνο. Ο πρώην ομοσπονδιακός Τεχνικός της εθνικής Αγγλίας γνώριζε ότι διανύει τις τελευταίες ημέρες της ζωής του και για αυτό έστειλε ένα συγκλονιστικό αποχαιρετιστήριο μήνυμα, κάνοντας ένα νοητό ταξίδι στις εμπειρίες και στη ζωή του:

"Είχα μία καλή ζωή. Νομίζω ότι όλοι φοβόμαστε τη μέρα που θα πεθάνουμε, αλλά η ζωή είναι και θάνατος. Πρέπει να μάθεις να το αποδέχεσαι όπως είναι. Ας ελπίσουμε ότι στο τέλος οι άνθρωποι θα πουν, ναι, ήταν καλός άνθρωπος, αλλά δεν θα το πουν όλοι αυτό.

Ελπίζω να με θυμάστε ως έναν θετικό τύπο που προσπαθούσε να κάνει ό,τι μπορούσε. Μη λυπάστε, να χαμογελάτε. Σας ευχαριστώ για όλα, προπονητές, παίκτες, κόσμο, ήταν φανταστικό. Φροντίστε τον εαυτό σας και φρόντιστε τη ζωή σας. Και ζήστε το. Αντίο", είχε σημειώσει ο Σουηδός, που εκπλήρωσε το μεγάλο όνειρό του να καθίσει στον πάγκο της Λίβερπουλ, σε παιχνίδι των θρύλων της ομάδας με τον Άγιαξ. Ο Έρικσον είχε γνωρίσει την απόλυτη αποθέωση στο Άνφιλντ, με δάκρυα στα μάτια.

TAGS ΣΒΕΝ ΓΚΟΡΑΝ ΕΡΙΚΣΟΝ ΑΓΓΛΙΑ ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ