ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

"Oui" από τον μάνατζερ του Γκοβού

"Oui" από τον μάνατζερ του Γκοβού
Γκοβού

"Ο Παναθηναϊκός πληροί όλες τις προϋποθέσεις για τον Γκοβού", δήλωσε ο μάνατζερ του Γάλλου άσου

Η συμμετοχή στο Τσάμπιονς Λιγκ και το γεγονός της προεπιλογής του Τζιμπρίλ Σισέ στην Εθνική Γαλλίας, φαίνεται πως δεν έχουν περάσει στο... ντούκου από τους παίκτες για τους οποίους ενδιαφέρεται ο Παναθηναϊκός.
Αυτό γιατί σύμφωνα με τα όσα δήλωσε στην εφημερίδα "Πράσινη" ο μάνατζερ του Γκοβού, ο πελάτης του δεν έχει πρόβλημα να έρθει στο "τριφύλλι", από τη στιγμή που θα παίζει στους ομίλους.

Μάλιστα αποκάλυψε πως οι διαπραγματεύσεις με την Σεβίλλη δεν προχώρησαν, με αποτέλεσμα να ανοίξει ο δρόμος για τον Παναθηναϊκό.

" Ο Παναθηναϊκός πληροί τις απαραίτητες προϋποθέσεις. Συμμετέχει στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ και μπορεί να διαπραγματευτεί για την απόκτηση του. διαθέτει τα υψηλά στάνταρ και καλύπτει τις απαιτήσεις μας.

Ο Γκοβού δεν θα απορρίψει μια καλή πρόταση. Θα αξιολογήσουμε τις προσφορές που θα φτάσουν στα χέρια μας και ακολούθως θα αποφασίσουμε. Το οικονομικό σκέλος δεν σας αφορά. Η χρονική διάρκεια του συμβολαίου πρέπει να είναι δυο συν ένα χρόνια", είπε ο κ. Φρεντερίκ Γκουερά.

"Σημαντικό το γεγονός της συμμετοχής στους ομίλους του Τσ. Λιγκ"

Για το πως βλέπει ο Γκοβού την μεταγραφή του στην Ελλάδα:

" Υποθέτω θετικά. Γνωρίζει πως θα έχει δίπλα του τον Τζιμπρίλ Σισέ. Το πιο σημαντικό είναι ότι θα εξασφαλίσει τη συμμετοχή του στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ. Θα περιμένουμε τον Παναθηναϊκό".

Τέλος για το μπάσιμο της Σεβίλλης, τόνισε:

" Οι διαπραγματεύσεις με την Σεβίλλη ολοκληρώθηκαν χωρίς επιτυχία. Με ενημέρωσαν ότι ενδέχεται να επανέλθουν με βελτιωμένη πρόταση σε περίπτωση που προκριθούν στον ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ".

Επιστροφή σε Παιανία οι "πράσινοι"

Μετά τα δύο φιλικά της προηγούμενης εβδομάδας στην Κύπρο, οι "πράσινοι" επέστρεψαν το Σάββατο στην Αθήνα και μετά το ρεπό της Κυριακής, επέστρεψαν την Δευτέρα στις προπονήσεις.

Στη σημερινή προπόνηση στο αθλητικό κέντρο της Παιανίας, το πρόγραμμα για τους ποδοσφαιριστές που είχε στην διάθεσή του ο τεχνικός του"τριφυλλιού", Νίκος Νιόπλιας περιελάμβανε: ζέσταμα, ασκήσεις κατοχής της μπάλας «5-2», ασκήσεις με πάσες και ασκήσεις κυκλοφορίας.

Η προπόνηση ολοκληρώθηκε με τους ποδοσφαιριστές να χωρίζονται σε 3 ομάδες και να παίζουν δίτερμα εναλλάξ.

Ατομικά προπονήθηκε ο Δάρλας, ενώ οι Χριστοδουλόπουλος και Πετρόπουλος έκαναν θεραπεία. Με άδεια απουσίαζαν οι Καντέ, Γκάμπριελ και Γκαλίνοβιτς.

Σίγουρα από 18η θέση

Τελικά, αυτό που απεύχονταν στον Παναθηναϊκό δεν κατέστει δυνατό να μην γίνει. Μετά την ολοκλήρωση των ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων σε Γερμανία, Ιταλία και Ισπανία εκτός της Βέρντερ Βρέμης που είχε εξασφαλίσει την τρίτη θέση στην Μπουντεσλίγκα και η Λιόν πήγε απευθείας στους ομίλους αφού τελικά τερμάτισε δεύτερη αλλά και η Σεβίλλη πλέον κατέληξε τρίτη στην Πριμέρα Ντιβισιόν.

Ετσι, η ομάδα από την Ανδαλουσία, συμμετάσχει απευθείας στα πλέι οφ για την πρόκριση στους ομίλους, όπως και η Βέντερ αλλά και η Ζενίτ. Αυτό σημαίνει ότι οι "πράσινοι" θα έχουν τον 18ο καλύτερο συντελεστή και η θέση τους στο δεύτερο γκρουπ δυναμικότητας στην κλήρωση των ομίλων στις 26 Αυγούστου στο Μονακό δεν είναι δεδομένη, αφού δύο εκ των τριών που αναφέραμε πιο πάνω (Βέντερ, Σεβίλλη ή Ζενίτ) θα πρέπει να αποκλειστούν.
































TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ