ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Ούμπιδες: "Πιστεύω ότι είναι η τελευταία μου σεζόν"

Ο Χαβιέρ Ούμπιδες στην αναμέτρηση του Ατρομήτου με τον ΠΑΣ στα Ιωάννινα
Ο Χαβιέρ Ούμπιδες στην αναμέτρηση του Ατρομήτου με τον ΠΑΣ στα Ιωάννινα EUROKINISSI

Ο 39χρονος αρχηγός και ρέκορντμαν συμμετοχών του Ατρομήτου, Χαβιέρ Ούμπιδες, εξέφρασε την πεποίθηση ότι η τρέχουσα σεζόν θα είναι και η τελευταία του ως ποδοσφαιριστής.

Ο Ατρόμητος πέρασε από τους Ζωσιμάδες επικρατώντας εκτός έδρας (0-1) του ΠΑΣ Γιάννινα για την 20ή αγωνιστική της Super League Interwetten. Ο 39χρονος αρχηγός και ρέκορντμαν συμμετοχών (216) για την ομάδα του Περιστερίου υποστήριξε ότι η τρέχουσα σεζόν πιθανότατα είναι και η τελευταία του ως ποδοσφαιριστής.

"Παίξαμε καλά και πήραμε τη νίκη, αυτό είναι το πιο σημαντικό. Ο ΠΑΣ είναι μια καλή ομάδα, αλλά παίξαμε με πάθος. Είμαι υπερήφανος. Ήταν καλό το ματς, στο δεύτερο μέρος παίξαμε περισσότερη άμυνα. Το γρήγορο γκολ μας όπλισε με υπομονή.

Έχουμε ένα πρόγραμμα πολύ δύσκολο. Όσο έχουμε μαθηματικές ελπίδες θα παλέψουμε για την εξάδα. Σήμερα ήταν η τελευταία μας ευκαιρία. Μακάρι να προλάβουμε.

Έχω αγάπη για τη φανέλα του Ατρομήτου. Θέλω να κλείσω την καριέρα μου εδώ. Έχουμε δύο στόχους, ο ένας τα playoffs και ο άλλος το Κύπελλο.

Πιστεύω ότι θα είναι η τελευταία μου χρονιά. Θέλω να απολαύσω αυτούς τους τρεις-τέσσερις μήνες, Μακάρι να φτάσουμε στο στόχο του Κυπέλλου", υποστήριξε ο Ούμπιδες που βρίσκεται στο Περιστέρι από το 2013 και στην Ελλάδα από το 2011.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ