ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Ούμπιδες: "Θέλουμε να γράψουμε ιστορία"

EUROPA LEAGUE / ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ / ΝΤΟΥΝΑΙΣΚΑ ΣΤΡΕΝΤΑ - ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI)
EUROPA LEAGUE / ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ / ΝΤΟΥΝΑΙΣΚΑ ΣΤΡΕΝΤΑ - ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Χαβιέρ Ούμπιδες άνοιξε με πανέμορφο γκολ το σκορ και το δρόμο για την εκτός έδρας επικράτηση (1-2) του Ατρόμητου επί της Ντουνάισκα Στρέντα και στις πρώτες του δηλώσεις αναφέρθηκε στην καρδιά νικητή του ιδίου και των συμπαικτών του.

Ο Ατρόμητος νίκησε 2-1 την Ντουνάισκα Στρέντα στη Σλοβακία κι έκανε σημαντικό βήμα πρόκρισης από το δεύτερο στον τρίτο προκριματικό γύρο του Europa League.

Το σκορ και το δρόμο για την εκτός έδρας επικράτηση της ομάδας από το Περιστέρι άνοιξε ο Χαβιέρ Ούμπιδες με απίθανο γκολ. Ο 37χρονος Αργεντινός αρχηγός της ελληνικής ομάδας στάθηκε στην καρδιά νικητή των συμπαικτών κι επιφύλαξε ένα μήνυμα στον νεογέννητο γιο του, αλλά και τον πρώην συμπαίκτη του Στέφανο Ναπολεόνι.

"Αυτό που θέλουμε το κάνουμε με την καρδιά γιατί αγαπάμε πολύ αυτή την ομάδα. Είμαι στα 37, αλλά παίζω με την καρδιά και αυτό είναι το σημαντικό. Ευτυχώς μετά το γκολ έφυγε το άγχος. Περάσαμε δύσκολα αυτό το διάστημα, δεν πήγαμε καλά στα φιλικά, αλλά αυτό που έχει σημασία είναι το σημερινό. Έχουμε ένα ακόμα ημίχρονο μπροστά μας", υποστήριξε αρχικά και στη συνέχεια αναφέρθηκε στο:

Αν είναι το καλύτερο γκολ που έχει σκοράρει: "Στην Ευρώπη μπορεί και να είναι. Το θέμα είναι προκριθούμε και έχουμε ένα ακόμα ημίχρονο για να το καταφέρουμε".

Νέο ρόλο του στο δεξί άκρο :"Εμείς δουλεύουμε για την ομάδα. Είναι λίγο δύσκολο για μένα γιατί είμαι στα 37, αλλά το θέμα είναι να παίζουμε όλοι για έναν και ένας για όλους. Αυτό είπαμε στα αποδυτήρια και το κάναμε".

Αν ανυπομονεί να αγκαλιάσει τον νεογέννητο γιο του, Λεωνίδα: "Περιμένω να πάω σπίτι, να τον αγκαλιάσω και να τον φιλήσω".

Διάλογο που είχε με τον Ναπολεόνι: "Μου έστειλε μήνυμα ο Στέφανο που είναι αδερφός μου ότι είδε το παιχνίδι και είναι πολύ ευχαριστημένος για τη νίκη του Ατρόμητου".

Γεγονός ότι έχει ριζώσει στην Ελλάδα και το Περιστέρι: "Δεν το έχω καταλάβει. Εμείς ως ομάδα θέλουμε να γράφουμε ιστορία. Όταν ήρθα στον Ατρόμητο δεν περίμενα ότι θα μείνω επτά χρόνια. Αγαπάω αυτή την ομάδα. Έχουμε δρόμο ακόμα και μακάρι να συνεχίσουμε".

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ