ΑΡΗΣ

Ουμπίδες: "Και στα 100 να είμαι εδώ"

Ουμπίδες: "Και στα 100 να είμαι εδώ"
INTIME SPORTS

Στην επίσημη μπουτίκ του Άρη, στο ARIS Megastore βρέθηκαν το απόγευμα της Παρασκευής οι Χαβιέ Ουμπίδες, Νόε Ακόστα και Γιάννης Γιαννιώτας

Οι Χαβιέ ΟυμπίΔες, Νόε Ακόστα και Γιάννης Γιαννιώτας έδωσαν το δικό τους χρώμα κατά την παρουσία τους στην επίσημη μπουτίκ του Άρη, στο ARIS Megastore, το απόγευμα της Παρασκευής.

Οι τρεις ποδοσφαιριστές του Άρη έγιναν αντικείμενο λατρείας από μικρούς και μεγάλους φίλους της ομάδας που βρέθηκαν εκεί υπογράφοντας αυτόγραφα και βγαίνοντας φωτογραφίες.

Στο περιθώριο της εκδήλωσης ο Ουμπίδες δήλωσε: " Είναι όμορφες στιγμές αυτές, όταν ερχόμαστε στη μπουτίκ και γινόμαστε ένα με τους φιλάθλους. Μοιράζουμε αυτόγραφα και μοιραζόμαστε στιγμές με τον κόσμο της ομάδας. Είναι κάτι πολύ ευχάριστο για εμάς".

Για τα 98α γενέθλια του συλλόγου που συμπληρώνονται την Κυριακή είπε: " Ο Άρης είναι μια μεγάλη ομάδα, έχει πολύ κόσμο από πίσω του και είναι πολύ σημαντικό ότι συμπληρώνει 98 χρόνια ζωής".

Κι όσο για το αν θα είναι στον Άρη όταν θα κλείσει τα 100 χρόνια σε δύο χρόνια δεν έκρυψε πως: " Θέλω να είμαι εδώ, θέλω να γιορτάσουμε μαζί τα 100 χρόνια του συλλόγου. Μου αρέσει πολύ στον Άρη και θέλω να μείνω".

Από την πλευρά του ο Ακόστα σημείωσε: " Είναι πολύ όμορφες στιγμές να μιλάς με ανθρώπους που δείχνουν θαυμασμό προς το πρόσωπό σου, αλλά και να δείχνεις και εσύ τον θαυμασμό που έχεις προς τον κόσμο, ειδικά στα μικρά παιδιά".

Για τον αυριανό αγώνα με τον Πανιώνιο στο "Κλεάνθης Βικελίδης" ο Ισπανός ακραίος επιθετικός του Άρη έδωσε σύνθημα νίκης λέγοντας: " Είναι ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι. Μένουν πέντε πολύ σημαντικοί αγώνες και εστιάζουμε στον αγώνα με τον Πανιώνιο, από τον οποίο θέλουμε τους τρεις βαθμούς για να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας".

Τέλος σε ερώτηση για το αν αισθάνεται αυτό το "δέσιμο" με τον κόσμο του Άρη απάντησε: " Σαφέστατα και νιώθω αυτό το δέσιμο με τον κόσμο του Άρη, γιατί είναι πολύ κοντά στην ομάδα".

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ