ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Ουναχί στη Marca για τη μεταγραφή του στον Παναθηναϊκό: "Χρειαζόμουν ένα κλαμπ που θα με βοηθήσει να επικεντρωθώ ξανά στο ποδόσφαιρο"

Ουναχί στη Marca για τη μεταγραφή του στον Παναθηναϊκό: "Χρειαζόμουν ένα κλαμπ που θα με βοηθήσει να επικεντρωθώ ξανά στο ποδόσφαιρο"

Ο Αζεντίν Ουναχί παραχώρησε δήλωσεις στη Marca αναφορικά με τις δύσκολες στιγμές που πέρασε στη Μασσαλία, αλλά και για την απόφασή του να συνεχίσει την καριέρα του στον Παναθηναϊκό.

Ο Παναθηναϊκός, λίγο πριν εκπνεύσει η διορία για τη δήλωση της ευρωπαϊκής λίστας, προχώρησε στην απόκτηση του Αζεντίν Ουναχί, από τη Μαρσέιγ, με τη μορφή δανεισμού. Ενός παίκτη, που είχε κάνει αίσθηση στο Μουντιάλ του 2022, προκαλώντας μάλιστα τον θαυμασμό του Λουίς Ενρίκε.

Ο τότε τεχνικός της εθνικής Ισπανίας είχε δηλώσει χαρακτηριστικά για τον αέρινο Μαροκινό χαφ, μετά την ήττα της Ρόχα στα πέναλτι στη φάση των 16: "Με εξέπληξε ευχάριστα το Νο. 8, συγγνώμη που δεν μπορώ να θυμηθώ το όνομά του. Ω Θεέ μου! Από που ήρθε αυτός; Έπαιξε πολύ καλά. Προφανώς ξέραμε τους Χακίμι, Ζίγιες, Εν-Νεσίρι και Αμραμπατ, αλλά αυτός ο τύπος δεν σταμάτησε να τρέχει. Το συζητήσαμε και με τους συνεργάτες μου. Ήταν φανταστικός".

Οι εντυπωσιακές εμφανίσεις του στα γήπεδα του Κατάρ, ανέβασαν κατακόρυφα τις μετοχές του Ουναχί, ο οποίος έφτασε μάλιστα να βρίσκεται ακόμη και στα μεταγραφικά ραντάρ της Μπαρτσελόνα. Τελικά, πήρε μεταγραφή στη Μαρσέιγ, η οποία πλήρωσε 8.000.000 ευρώ για να τον αποκτήσει. Παρόλα αυτά, μετά από 1,5 χρόνο, τρία γκολ και μία ασίστ σε 44 παιχίδια, ο Ουναχί κούνησε μαντήλι στη Μασσαλία, καθώς ο Ρομπέρτο ντε Τσέρμπι τού ξεκαθάρισε πως δεν βρίσκεται στα πλάνα του.

Το καλοκαίρι, ενδιαφέρθηκαν για αυτόν πολλές ομάδες από την Ισπανία (Μπέτις, Σεβίλλη, Λας Πάλμας), αλλά τελικά πήρε το αεροπλάνο με προορισμό την Αθήνα και τον Παναθηναϊκό.

"Η αγορά ήταν πολύ περίπλοκη για μένα. Πέρασα ορισμένες δύσκολες στιγμές, αλλά αυτή η κατάσταση με έκανε πιο δυνατό. Δεν θέλω να κάνω τα ίδια λάθη με το παρελθόν", είπε ο Ουναχί στη Marca και πρόσθεσε: "Είμαι ένας παίκτης που δουλεύει με την καρδιά του και θέλω να αισθάνομαι ότι με αγαπούν. Η περσινή σεζόν ήταν δύσκολη για μένα. Είχα έναν τραυματισμό και προσωπικά προβλήματα, εκτός ποδοσφαίρου, που με επηρέασαν. Δεν δούλεψα αρκετά σκληρά και αυτό το αποδέχομαι. Τώρα όμως έχω νέα νοοτροπία και χρειαζόμουν ένα κλαμπ που θα με βοηθήσει να επικεντρωθώ ξανά στο ποδόσφαιρο".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ