ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Ουνιόν Χάουζ - Παναθηναϊκός 0-14: Φιλικό ξεμούδιασμα με επιθετική πολυφωνία και κεφάτους Τζούρισιτς, Γερεμέγεφ, Βαγιαννίδη

Ουνιόν Χάουζ - Παναθηναϊκός 0-14: Φιλικό ξεμούδιασμα με επιθετική πολυφωνία και κεφάτους Τζούρισιτς, Γερεμέγεφ, Βαγιαννίδη

Ο Παναθηναϊκός -ως αναμενόταν- ήταν καταιγιστικός κόντρα στην Ουνιόν Χάουζ στο ανεπίσημο ντεμπούτο του Ντιέγκο Αλόνσο στον "πράσινο" πάγκο, κέρδισε με 14-0 τους Αυστριακούς και ξεμούδιασε από τις διπλές καθημερινές προπονήσεις

Ο Παναθηναϊκός εκμεταλλεύτηκε με τον καλύτερο τρόπο το χαμηλό επίπεδο της ερασιτεχνικής Ουνιόν Χάουζ. Οι "πράσινοι" ξεμούδιασαν από της διπλές προπονήσεις στο πρώτο τους φιλικό επί αυστριακού εδάφους.

Το "τριφύλλι" στο ανεπίσημο ντεμπούτο του Ντιέγκο Αλόνσο στον πάγκο του συλλόγου, κέρδισε με 14-0 τους Αυστριακούς με επιθετική πολυφωνία και τους Τζούρισιτς, Γερεμέφ και Βαγιαννίδη σε μεγάλα κέφια.

Επόμενη φιλική αναμέτρηση για τον Παναθηναϊκό είναι κόντρα στην Πάφο την προσεχή Τετάρτη (03/07, 19:00).

Το ματς

Ο Παναθηναϊκός και συγκεκριμένα ο Τζούρισιτς έκαναν με το "καλησπέρα" αισθητή τη διαφορά ποιότητας μεταξύ των δύο ομάδων.

Στην πρώτη "πράσινη" επίθεση ο Σέρβος μεσοεπιθετικός άνοιξε το σκορ στο ματς με πλασέ, εκμεταλλευόμενος το ασταθές κόψιμο του αμυντικού της Ουνιόν Χάουζ.

Λίγο αργότερα και συγκεκριμένα σε διάστημα δύο λεπτών οι Νίκας και Τζούρισιτς ανέβασαν τον δείκτη του σκορ στο 3-0. Ο 25χρονος χαφ του "τριφυλλιού" βγήκε πίσω από την πλάτη της αυστριακής άμυνας και με όμορφο τελείωμα έκανε το 2-0, ενώ στο 13' ο Σέρβος με σουτ από τη μικρή περιοχή έκανε το 3-0.

Ο Παναθηναϊκός συνέχισε να έχει την κατοχή και τον έλεγχο του παιχνιδιού σε όλο το ημίχρονο, με τον Τζούρισιτς να ολοκληρώνει το χατ-τρικ στο 28', δείχνοντας ότι βρίσκεται σε μεγάλα κέφια.

Τη σκυτάλη στη συνέχεια πήραν οι Ντάνιελ Μαντσίνι και Θανάσης Νταμπίζας, με τον Αργεντινό να βάζει το πέμπτο γκολ του Παναθηναϊκού με ψύχραιμο τελείωμα από πλάγια θέση εντός περιοχής, ενώ ο νεαρός φορ πέρασε και τον τερματοφύλακα των Αυστριακών για να σκοράρει σε κενή εστία μετά από εκπληκτική ασίστ του Τζούρισιτς.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Παναθηναϊκός μπήκε με σχεδόν διαφορετική όλη την ενδεκάδα του, με τον Λίλο και τον Νίκα να είναι οι μόνοι που παρέμειναν από τους βασικούς, καθώς στο χορτάρι πέρασαν οι: Βαγιαννίδης, Αράο, Σένκεφελντ, Φικάι, Πέρεθ, Βιλένα, Μπρέγκου, Γερεμέγεφ και Αϊτόρ.

Στο 7-0 ο Ο Νίκας έμεινε όρθιος παρά το μαρκάρισμα του αμυντικού της Ουνιόν και με όμορφο πλασέ στην δεξιά πλευρά του αυστριακού τερματοφύλακα πέτυχε το δεύτερό του γκολ.

Ο Αϊτόρ μετά από ασίστ του Γερεμέγεφ ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 8-0, αλλά ο διαιτητής της αναμέτρησης ακύρωσε το γκολ μετά από υπόδειξη του βοηθού για οφσάιντ.

Ελάχιστες στιγμές μετά το γκολ για τον Παναθηναϊκό μέτρησε κάνοντας το 8-0 με σκόρερ να είναι ο Σουηδός Γερεμέγεφ, ο οποίος βρέθηκε στο κατάλληλο σημείο για να σπρώξει την μπάλα στα δίχτυα των Αυστριακών.

Ο Μπρέγκου κοντρόλαρε την μπάλα από το ύψος της περιοχής και με δυνατό σουτ χαμηλά στη δεξιά πλευρά του τερματοφύλακα της Ουνιόν Χάουζ έκανε το 9-0, ενώ ο Βαγιαννίδης μόλις ένα λεπτό μετά το γκολ του Μπρέγκου με όμορφη ατομική ενέργεια έβαλε και αυτός το όνομά του στον πίνακα των σκόρερ.

Ο Έλληνας μπακ βρέθηκε σε μεγάλα κέφια μοιράζοντας ακόμα μία ασίστ, με τον Αϊτόρ να είναι ο αποδέκτης και να σκοράρει σε κενή εστία. Ο Παναθηναϊκός έφτασε τις δύο ντουζίνες γκολ με κεφαλιά του Μπαρτ Σένκεφελντ, αφού το ματς στα τελευταία λεπτά άνοιξε πολύ.

Ο Γερεμέφ με δύο γκολ του πέτυχε το δεύτερο "πράσινο" χατ-τρικ μετά τον Τζούριστς διαμορφώνοντας το 13 και 14-0.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ