ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Oυόλστεν: "Ο Ολυμπιακός κέρδισε τον Μέλμπεργκ"

Oυόλστεν: "Ο Ολυμπιακός κέρδισε τον Μέλμπεργκ"
μελμπεργκ

Ο Όλοφ Μέλμπεργκ θα έρθει την Δευτέρα στην Ελλάδα να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό

Αυτό επιβεβαίωσε με δηλώσεις του στην εφημερίδα "Εξέδρα" ο μάνατζερ του παίκτη Άντερς Ουόλστεν.
" Είναι αλήθεια. Τη Δευτέρα ερχόμαστε στην Ελλάδα για να συναντήσουμε τους ανθρώπους του Ολυμπιακού και να ολοκληρώσουμε την μεταγραφή. Ο Όλοφ δεν θέλει να πει κάτι προτού υπογράψει, αλλά μπορώ να σας διαβεβαιώσω ότι ικανοποιήθηκε πλήρως και από τους όρους του συμβολαίου του και από τον τρόπο που τον προσέγγισε ο Ολυμπιακός. Γνωρίζει πράγματα για την ομάδα. Όπως το γεγονός ότι στην Ελλάδα κερδίζει συνεχώς τίτλους και ότι φέτος θέλει να πετύχει μια διάκριση στο Τσάμπιονς Λιγκ.

Ο Όλοφ θέλει να είναι τυπικός, για αυτό δεν μιλάει. Αυτές τις ημέρες προσπαθεί να ξεκουραστεί γιατί η χρονιά που πέρασε ήταν αρκετά δύσκολη. Άλλωστε δεν έπαιζε σε μία μικρή ομάδα αλλά στην Γιουβέντους. Παράλληλα, είχε υποχρεώσεις με την εθνική ομάδα.

Δεν έχω να πω κάτι για τον Παναθηναϊκό. Συμφωνήσαμε με τον Ολυμπιακό και ότι συνέβη πριν από αυτό δεν έχει σημασία



".

Λοσάντα: " Να δώσουμε πίστωση στον πρόεδρο"

Ο Χούλιο Λοσάντα μίλησε στον "Sentra 103,3" για την έλευσή του στην Ελλάδα το 1972, αλλά και για τη σημερινή ομάδα των "ερυθρολεύκων".

Για την άφιξή του στον Ολυμπιακό:

" Ήρθα το 1972. Από τους παίκτες που ήρθαν τότε ήμουν ο πιο νέος. Ήμουν 20 χρονών αλλά είχα κάποια πείρα. Όταν ήρθα είχα συμβόλαιο για 2 χρόνια. Έπρεπε να προσαρμοστώ στις συνήθειες των ανθρώπων της Ελλάδας. Προσπάθησα να μάθω και τη γλώσσα και γρήγορα προσαρμόστηκα και καταλάβαινα τη γλώσσα. Περισσότερη από τη μισή μου ζωή την έχω περάσει στην Ελλάδα. Όλη μου η οικογένεια αγαπάει την Ελλάδα την οποία θεωρώ μισή πατρίδα με την Ουρουγουάη".

Για τη σημερινή ομάδα του Ολυμπιακού:

" Μας χρωστάει ο Ολυμπιακός μια πορεία καλή στην Ευρώπη. Πρέπει να δώσουμε πίστωση στον πρόεδρο που έχει πάρει 12 πρωταθλήματα στα 13 χρόνια. Σαν μέλη της οικογένειας του Ολυμπιακού πρέπει όλοι ενωμένοι να υποστηρίξουμε την ομάδα και τον νέο προπονητή για να φτάσει η ομάδα στη κατάκτηση ενός ακόμη πρωταθλήματος".

Υπέγραψαν Ζεβλάκοβ και Ντομί

Ένα τυπικό θέμα λύθηκε το Σάββατο (20/6), με τους Μίχαλ Ζεβλάκοβ και Ντιντιέ Ντομί να υπογράφουν τα συμβόλαιά τους. Το μεσημέρι του Σαββάτου (20/6) η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοίνωσε επίσημα την επέκταση της συνεργασίας τους με τους Μίχαλ Ζεβλάκοβ και Ντιντιέ Ντομί. Ο νταμπλούχος Ελλάδας είχε συμφωνήσει με τους δύο ποδοσφαιριστές πριν από την έναρξη των καλοκαιρινών τους διακοπών, όμως τα δύο θέματα ξεκαθάρισαν οριστικά, μετά την υπογραφή των σχετικών συμβολαίων για τα επόμενα 1+1 χρόνια.

Τόσο ο 33άχρονος (22/4/1976) Μίχαλ Ζεβλάκοβ όσο και ο 31άχρονος (2/5/1978) Ντιντιέ Ντομί αγωνίζονται στον Ολυμπιακό τα τελευταία τρία χρόνια. Ο Πολωνός κεντρικός αμυντικός μετράει 98 συμμετοχές και 2 τέρματα σε όλες τις διοργανώσεις και ο Γάλλος αριστερός οπισθοφύλακας έχει φορέσει συνολικά 55 φορές την ερυθρόλευκη φανέλα, χωρίς γκολ στο ενεργητικό του.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός: " Με την υπογραφή των συμβολαίων τους, διάρκειας για 1+1 χρόνο, ολοκληρώθηκε σήμερα και τυπικά η ανανέωση της συνεργασίας της Π.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ με τους ποδοσφαιριστές Μίκαλ Ζεβλάκοφ και Ντιντιέ Ντομί".

Πρώτη προπόνηση με τον Κετσπάγια

Την Παρασκευή (19/6) πραγματοποιήθηκε η πρώτη συγκέντρωση του Ολυμπιακού για τη νέα αγωνιστική περίοδο, με τον Σωκράτη Κόκκαλη να εκθειάζει τον Τιμούρ Κετσπάγια στους παίκτες της ομάδας. Η πρώτη προπόνηση των Πειραιωτών υπό τις οδηγίες του Γεωργιανού προπονητή πραγματοποιήθηκε το πρωΐ του Σαββάτου (20/6), καθώς η πρώτη ημέρα αναλώθηκε σε εξετάσεις.

Οι ερυθρόλευκοι γυμνάστηκαν στις 09:00, στο Αθλητικό Κέντρο του Ρέντη. Το πρόγραμμα της προπόνησης, η οποία είχε διάρκεια πλέον της μιάμισης ώρας, περιλάμβανε φυσική κατάσταση και παιχνίδια με μπάλα. Οι Πειραιώτες θα προπονηθούν και το απόγευμα στις 19:30, ενώ η τελευταία επί ελληνικού εδάφους προπόνηση, πριν από το βασικό στάδιο της προετοιμασίας που θα διεξαχθεί στο Ζέεφελντ της Αυστρίας (η αποστολή θα αναχωρήσει τη Δευτέρα 22/6), θα γίνει την Κυριακή (21/6), στις 09:00.

Ζήτησαν παράταση οι υποψήφιοι μέτοχοι

Η πολυαναμενόμενη Γενική Συνέλευση του πειραϊκού συλλόγου, με θέμα την αύξηση του Μετοχικού Κεφαλαίου της ΠΑΕ Ολυμπιακός, αναβάλλεται για τουλάχιστον δύο εβδομάδες. Η Γ.Σ. ήταν προγραμματισμένη για τη Δευτέρα (22/6), αλλά ο Σωκράτης Κόκκαλης αποφάσισε να αναβάλει, προς το παρόν, τη διαδικασία, καθώς κάποιοι από τους υποψήφιους νέους μετόχους ζήτησαν παράταση χρόνου προκειμένου να αναλύσουν καλύτερα τις προϋποθέσεις για την ενδεχόμενη είσοδό τους στα κοινά του Ολυμπιακού. Πάντως, οι Παναγιώτης και Γιώργος Αγγελόπουλος παραμένουν ακλόνητα φαβορί για να πάρουν στην κατοχή τους ένα σημαντικό ποσοστό μετοχών, ενώ πάντα στο προσκήνιο βρίσκονται οι Γιώργος Γλου, Λαυρέντης Λαυρεντιάδης.

































TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ