ΑΡΗΣ

Ουρές για Μπόκα-Ανακοίνωσε Φλάβιο

Ουρές για Μπόκα-Ανακοίνωσε Φλάβιο
κοσμος οπαδοι φιλαθλοι εξεδρα

Από τις 9:00 το πρωί έχει ξεκινήσει η προπώληση των εισιτηρίων για το φιλικό με την Μπόκα-ανακοίνωσε Φλάβιο

Ο Αράνο βρίσκεται από χθες το μεσημέρι στην Θεσσαλονίκη, όπου έφθασε με μία ώρα καθυστέρηση, και σήμερα το πρωί ο Αργεντινός μπακ πέρασε από τις ιατρικές εξετάσεις. Το απόγευμα ήταν η σειρά του διεθνή Ουρουγουανού επιθετικού με δύο ώρες καθυστέρηση ενώ Φλάβιο και Πιοβετζάν είχαν αφιχθεί μαζί από το μεσημέρι της Τρίτης.
Όσον αφορά τον Φλάβιο ο Βραζιλιάνος πρώην δεξιός αριστερός μπακ του Αστέρα Τρίπολης αναμένεται να υπογράψει συμβόλαιο διετούς χρονικής διάρκειας. Κι όσο για τον Βραζιλιάνο με ιταλικό διαβατήριο της Κιέβο Βερόνα Πιοβετζάν η παρουσία του θα βάλει τέλος στην μοναξιά του Μιχάλη Σηφάκη από την πρώτη μέρα του πρώτου σταδίου στο Καρπενήσι.

Κατά τα άλλα η διοίκηση της ΠΑΕ Άρης κινείται για την απόκτηση κι ενός μεσοεπιθετικού από την αριστερή πλευρά μετά την λύση του συμβολαίου με τον Μάριο Ρεγκέιρο. Το πρώτο όνομα που βρίσκεται και πάλι στο προσκήνιο είναι αυτό του Έμπι Σμολάρεκ της Ρασίνγκ Σανταντέρ και ακολουθεί ο Αργεντινός της Κάλιαρι Χοακίν Λαριβέι. Και οι δύο περιπτώσεις απασχολούν ως δανεικοί ενώ στο τραπέζι έχει πέσει και ένα ακόμη όνομα έκπληξη που δεν έχει διαρρεύσει.

Κατά τα άλλα η Γαλατασαράι δείχνει να ετοιμάζεται να κάνει μπάσιμο για την απόκτηση του Σανέλ Γιάχιτς τον οποίο έχει βάλει στο στόχαστρό της από τον περασμένο Μάρτιο μετά την εμφάνισή του στο παιχνίδι της Εθνικής Βοσνίας/Ερζεγοβίνης μέσα στο Βέλγιο για τον όμιλο της ημιτελικής φάσης του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2010 που θα γίνει το επόμενο καλοκαίρι στα γήπεδα της Νοτίου Αφρικής. Το μόνο που αναμένει η διοίκηση της τουρκικής ομάδας είναι το ΟΚ του νέου τεχνικού της Φρανκ Ράικαρντ.

Κι όσο για τον Ντάρσι Νέτο; Η διοίκηση της ΠΑΕ είναι έτοιμη να καταθέσει στον Βραζιλιάνο για νέο συμβόλαιο με υψηλότερες απολαβές και κατά πολύ υψηλότερη ρήτρα που μπορεί να αγγίζει και τα 4 εκ. ευρώ. Τέλος στην τελική ευθεία βρίσκεται ο δανεισμός του Ντιόγο Σιστόν και η λύση του συμβολαίου του Πιότρ Βλοντάρτσικ.

Κόκε: "Δεν πάω σε άλλη ελληνική ομάδα"

Ο Σέρχιο Κόκε μίλησε στους εκπροσώπους των ΜΜΕ στην Media Day που διοργάνωσε η ΠΑΕ ΑΡΗΣ στο Καρπενήσι όπου συνεχίζεται η προετοιμασία της ομάδας αναφορικά με το τι περιμένει την νέα χρονιά για τον ΑΡΗ: " Φέτος η ομάδα έχει ενισχυθεί σημαντικά. Έχουν έρθει ποδοσφαιριστές που το όνομά τους είναι πολύ καλό, αλλά πρέπει αυτό να το αποδείξουν και μέσα στο γήπεδο. Πολύ σημαντικό είναι ότι διατηρήθηκε ο κορμός των προηγούμενων χρόνων και αν οι νέοι ποδοσφαιριστές προσαρμοστούν γρήγορα τότε θα γίνουμε ακόμα πιο δυνατοί. Δεν χρειάζεται να λέμε πολλά όπως πέρυσι. Λιγότερα λόγια, περισσότερα έργα και όλα θα πάνε καλά".

Όσο για το ενδεχόμενο να πάει σε άλλη ομάδα είναι κατηγορηματικός: " Δεν θα πήγαινα σε άλλη ελληνική ομάδα. Ο ΑΡΗΣ μου έχει δώσει πολλά τα τρία χρόνια που βρίσκομαι στην ομάδα. Πολλές φορές έχει κάνει και την υπέρβαση για μένα. Παράλληλα με την αγάπη του κόσμου που μ’ έχει αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή. Θα ένιωθα προδότης αν πήγαινα σε άλλη ελληνική ομάδα. Άλλωστε ζω κάτι μοναδικό κάθε φορά που ο κόσμος του ΑΡΗ φωνάζει το όνομά μου. Στην κυριολεξία ανατριχιάζω".


Χωρίς προβλήματα η προετοιμασία

Χωρίς προβλήματα συνεχίστηκε η προετοιμασία των παικτών του Άρη στο Καρπενήσι. Ο Βαλεντίν Ρομπέρζ ενσωματώθηκε κι αυτός με την υπόλοιπη ομάδα αφού ξεπέρασε την διάταση που είχε υποστεί. Από κει και πέρα όπως κάθε μέρα έτσι και σήμερα οι ποδοσφαιριστές ακολούθησαν ειδικό πρόγραμμα στο γυμναστήριο, αλλά και την πισίνα.

Oύρες για Μπόκα

Από τις 9:00 το πρωί έχει ξεκινήσει η προπώληση των εισιτηρίων του σπουδαίου φιλικού αγώνα του Άρη με την Μπόκα Τζούνιορς της 5ης Αυγούστου με τους φιλάθλους της ομάδας να έχουν δημιουργήσει ουρές.

Η ΠΑΕ Άρης με ανακοίνωσή της από χθες Πέμπτη (09/07) έχει υπενθυμίσει ότι: " Οι κάτοχοι των εισιτηρίων διαρκείας VIP θα έχουν ελεύθερη είσοδο στο γήπεδο. ΟΛΑ τα υπόλοιπα εισιτήρια διαρκείας δεν ισχύουν για τα φιλικά παιχνίδια, όπως άλλωστε έχει ανακοινώσει η ΠΑΕ Άρης. Μέχρι και την Τρίτη 21 Ιουλίου δικαίωμα αγοράς θα έχουν ΜΟΝΟ οι κάτοχοι εισιτηρίων διαρκείας(που θα έχουν ήδη αγοράσει μέχρι την συγκεκριμένη ημερομηνία το διαρκείας τους). Μάλιστα ο κάθε ένας από τους κατόχους εισιτηρίων διαρκείας θα μπορεί να προμηθεύεται μέχρι δύο εισιτήρια για τον σπουδαίο φιλικό αγώνα.

Από ένα εισιτήριο μπορούν να προμηθεύονται και τα οικονομικώς τακτοποιημένα μέλη της Λέσχης Φίλων Άρη από τα γραφεία της Λέσχης μετά τις 21 Ιουλίου. Αν κάποιος φίλος του Άρη είναι εγγεγραμμένος στην Λέσχη και έχει και εισιτήριο διαρκείας δικαιούται και πάλι μέχρι δύο εισιτήρια. Οι κάτοχοι των διαρκείας πρέπει να έχουν ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ μαζί τους το σχετικό καρτελάκι για να πάρουν τα εισιτήρια που δικαιούνται".

Από την Τετάρτη 22 Ιουλίου τα εισιτήρια θα διατίθενται ελεύθερα και σε όλο το υπόλοιπο φίλαθλο κοινό. Τα εισιτήρια θα διατίθενται από το ARIS MEGASTORE, το ARIS MOBILE και τους συνδέσμους του Άρη.

Οι τιμές των εισιτηρίων:
ΘΥΡΕΣ 1-3: 15 ευρώ
ΘΥΡΑ 2: 25 ευρώ
ΘΥΡΕΣ 5-6-9: 35 ευρώ
ΘΥΡΑ 7: 50 ευρώ
ΘΥΡΑ VIP: 100 ευρώ.

Φλάβιο και επίσημα

Παίκτης του Άρη είναι από την Παρασκευή το βράδυ ο Βραζιλιάνος αμυντικός Φλάβιο Πίντο, που υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με την ομάδα της Θεσσαλονίκης για δυο χρόνια.

" ΠΑΕ ΑΡΗΣ ανακοινώνει την απόκτηση του Flávio Pinto de Souza για τα επόμενα δύο χρόνια. Ο Βραζιλιάνος αμυντικός με πορτογαλικό διαβατήριο γεννήθηκε στις 12-3-1980 στο Νιτερόι της Βραζιλίας. Έχει ύψος 1.80 και είναι 77 κιλά. Ξεκίνησε την καριέρα του από τα τμήματα Υποδομών της Fluminense. Aπό το 2000 ως το 2002 αγωνίστηκε σε 62 παιχνίδια και πέτυχε ένα γκολ. Από το 2003 ως το 2005 φόρεσε την φανέλα της Santos όπου αγωνίστηκε 28 φορές.

Την επόμενη χρονιά πήρε μεταγραφή για την Τσερνομόρετς. Την σεζόν 2006-07 αγωνίστηκε με την Figueirense όπου σε 34 αγώνες πέτυχε 2 γκολ. Τα δύο τελευταία χρόνια αγωνίστηκε στο ελληνικό πρωτάθλημα με την φανέλα του Αστέρα Τρίπολης όπου σε 42 παιχνίδια βρήκε μία φορά δίχτυα. Είναι διεθνής με την εθνική ομάδα των Ελπίδων της Βραζιλίας, ενώ έχει μία συμμετοχή και με την Εθνική Ανδρών. Έχει κατακτήσει το "Rio de Janeiro State League: 2000", την "Brazilian League: 2004" και την "Santa Catarina State League: 2006". Στον ΑΡΗ θα αγωνίζεται με το νούμερο 25.













































TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ