ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Ούσκουπλιτς: "Παρουσιάζεται ως φαβορί ο Ατρόμητος, αλλά..."

Ούσκουπλιτς: "Παρουσιάζεται ως φαβορί ο Ατρόμητος, αλλά..."

Έτοιμη για τον αγώνα απέναντι στον Ατρόμητο είναι η Σαράγεβο. Διαβάστε τι είπε στη συνέντευξη Τύπου ο προπονητής της, Ντζέναν Ούσκουπλιτς.

Έτοιμη για τον αγώνα απέναντι στον Ατρόμητο είναι η Σαράγεβο. Διαβάστε τι είπε στη συνέντευξη Τύπου ο προπονητής της, Ντζέναν Ούσκουπλιτς, αλλά και ο τερματοφύλακας, Ντέγιαν Μπάντοβιτς, με τον αρχηγό, Αμέρ Ντούποβατς.

"Υποδεχόμαστε μια δυνατή ομάδα, η οποία είναι δεμένη, αφού οι παίκτες είναι μαζί πολλά χρόνια. Κάναμε τα πάντα αυτές τις μέρες ώστε να είμαστε πανέτοιμοι για το αυριανό ματς.

Ο Ατρόμητος είναι το φαβορί, ωστόσο πιστεύω πως έχουμε τα εφόδια για να αποσπάσουμε ένα θετικό αποτέλεσμα στην έδρα μας. Δεν θα αλλάξουμε πλάνο, δεν θα γίνουν αλλαγές, εκτός από τον Μπερμπέροβιτς που θα μείνει εκτός λόγω τιμωρίας", σχολίασε ο Ούσκουπλιτς.

Ο τερματοφύλακας, Ντέγιαν Μπάντοβιτς τόνισε με τη σειρά του: "Η ατμόσφαιρα στην ομάδα είναι σε πολύ καλό επίπεδο. Θέλουμε να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό την Πέμπτη. Ανυπομονούμε για τέτοια παιχνίδια, με ομάδα από ποιοτικά ευρωπαϊκά πρωταθλήματα, όπως είναι ο Ατρόμητος".

"Ο Ατρόμητος είναι το φαβορί αλλά πιστεύουμε ότι μπορούμε να πάρουμε θετικό αποτέλεσμα. Πιστεύω πως θα μας στηρίξει ο κόσμος, το οποίο τον καλούμε να έρθει στο γήπεδο και να πιστέψει σε εμάς", είπε ο αρχηγός της ομάδας, Αμέρ Ντούποβατς.

TAGS ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ