ΟΛΛΑΝΔΙΑ

Ούτε να βλέπει δεν θέλει τους παίκτες του, ο Έρβιν Κούμαν που τους έδωσε για αυτό τον λόγο τους ρεπό μέχρι την Τετάρτη.

Ούτε να βλέπει δεν θέλει τους παίκτες του, ο Έρβιν Κούμαν που τους έδωσε για αυτό τον λόγο τους ρεπό μέχρι την Τετάρτη.

Η Φέγενορντ διασύρθηκε μέσα στο "Ντε Κάιπ" με 4-0 από τον Άγιαξ και ο μικρότερος αδερφός του Ρόναλντ Κούμαν δεν έκρυψε τη ντροπή του.

" Οι παίκτες μπορούν να μείνουν στα σπίτια τους για τουλάχιστον δύο μέρες και να σκεφτούν τι πήγε λάθος. Αποκαλύφθηκαν όλες οι αδυναμίες μας. Ήμασταν τυχεροί που δεχθήκαμε μόνο τέσσερα γκολ. Ήταν το χειρότερο παιχνίδι από τότε που κάθομαι στον πάγκο του συλλόγου" ήταν τα λόγια του τεχνικού της ομάδας του Ρότερνταμ.

Αυτή ήταν μάλιστα η δεύτερη πιο βαριά εντός έδρας ήττα από τον "Αίαντα" από το 1995 οπότε και είχε ηττηθεί με 5-0. Συνέπεια της τραγικής εμφάνισης της ομάδας του Άγγελου Χαριστέα, είναι και η πρόθεση του προέδρου Γιόρεν φαν ντεν Χέρικ να αποχωρήσει από τα κοινά του συλλόγου.

Η Φέγενορντ έβαλε στα ταμεία της περισσότερα από 20 εκ. ευρώ από τις παραχωρήσεις των Κούιτ και Καλού όμως ο σύλλογος προτίμησε να χρησιμοποιήσει το παραπάνω ποσό περισσότερο για να κλείσει κάποιες οικονομικές τρύπες παρά για να προχωρήσει σε ουσιώδεις μετεγγραφές.

Ο Κούμαν πάντως δεν φοβάται για το μέλλον στη "Φέγε" αφού στόχος είναι ένα πλασάρισμα στην πρώτη πεντάδα των πλέι-οφ κάτι που φαντάζει εφικτό.







TAGS ΟΛΛΑΝΔΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ