ΑΡΗΣ

Ούτε σήμερα τα δελτία

Ούτε σήμερα τα δελτία

Από αναβολή σε αναβολή πηγαίνει η υπόθεση των δελτίων της ΠΑΕ Άρης για τους ποδοσφαιριστές που απέκτησε ή θέλει να αποκτήσει μέχρι το τέλος της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου παρά την προφορική εντολή του Γενικού Γραμματέα Εσόδων Χάρη Θεοχάρη.

Παρά την προφορική εντολή του Γενικού Γραμματέα Εσόδων Χάρη Θεοχάρη ούτε σήμερα εκδόθηκαν τα δελτία της ΠΑΕ Άρης για τους ποδοσφαιριστές που απέκτησε στην χειμερινή μεταγραφική περίοδο.

Ο Γενικός Γραμματέας Εσόδων μπορεί να έδωσε χθες προφορικές διαβεβαιώσεις για χορήγηση προσωρινής φορολογικής ενημερότητας, αλλά τελικά σήμερα η ΦΑΕ Θεσσαλονίκης αρνήθηκε εκ νέου.

Συγκεκριμένα όχι μόνο δεν χορήγησε φορολογική ενημερότητα αλλά ζήτησε παρά την ξεκάθαρη προσωρινή διαταγή γνωμοδότηση του Νομικού Συμβουλίου του Κράτους κάτι για το οποίο απαιτούνται εβδομάδες ή και μήνες.

Το Νομικό Συμβούλιο του Κράτους απάντησε ότι δεν δύναται να απαντήσει προφορικά ούτε αρνητικά, ούτε θετικά, και πλέον θεωρείται κάτι παραπάνω από πιθανό η ΠΑΕ Άρης να κινηθεί νομικά εναντίον της ΦΑΕ. Με προσφυγή στο Διοικητικό Πρωτοδικείο Θεσσαλονίκης.

Κάτι ωστόσο που δεν θα ισοδυναμεί με απόκτηση φορολογικής ενημερότητας αύριο και κατ΄ επέκταση δεν θα υπάρξει η δυνατότητα εκ νέου έκδοσης των δελτίων των έξι νεαποκτηθέντων ποδοσφαιριστών που προέβη η ΠΑΕ Άρης.

Μοναδική ελπίδα ωστόσο φαντάζει πλέον αυτή που ακολούθησε με επιτυχία η διοίκηση Ψηφίδη την περσινή χρονιά λύνοντας το πρόβλημα που είχε να αντιμετωπίσει μέσω απόφασης από το Διοικητικό Πρωτοδικείο Θεσσαλονίκης.

Στο αγωνιστικό κομμάτι με παρόντα τον Ρούμπεν Πουλίδο διεξήχθη η σημερινή προπόνηση στο «Κλεάνθης Βικελίδης» προς ικανοποίηση του Σούλη Παπαδόπουλου στα πλαίσια της προετοιμασίας για το εκτός έδρας παιχνίδι της Κυριακής στην Λιβαδειά με τον Λεβαδειακό.

Χωρίς προβλήματα προπονήθηκε και ο Ανδρέας Τάτος σε αντίθεση με τους Κώστα Κοτσαρίδη και Νίκο Ψυχογιό που έκαναν ατομικό πρόγραμμα.

Η προπόνηση περιελάμβανε οικογενειακό διπλό, το οποίο είχε διάρκεια τριών δεκαλέπτων. Στόχος αυτού για τον Παπαδόπουλο ήταν να αποκτήσουν ρυθμό και οι νεοαποκτηθέντες (Βλάχος, Μπουγαΐδης, Γουναρίδης, Μπακασέτας, Καμινιώτης, Κουσίδης), σε περίπτωση που καταστεί δυνατή τελικώς η έκδοση των δελτίων τους.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ