ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Ουζουνίδης: "Καλή νίκη, αλλά μπορούμε να βελτιώσουμε πολλά"

ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ - ΠΑΟ (Eurokinissi Sports / ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΑΡΟΥΚΑΣ)
ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ - ΠΑΟ (Eurokinissi Sports / ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΑΡΟΥΚΑΣ) EUROKINISSI SPORTS

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης στάθηκε στη βελτίωση που πρέπει να παρουσιάζει ο Παναθηναϊκός παιχνίδι με το παιχνίδι, έκανε ειδική μνεία στην εμφάνιση του Μάρκους Μπεργκ, ενώ αναφέρθηκε στα μεταγραφικά ζητήματα.

Ο Παναθηναϊκός πέρασε νικηφόρα απ' το Περιστέρι, επικρατώντας με 1-0 του Ατρόμητου και μειώνοντας τη διαφορά στους 4 πόντους απ' τον πρωτοπόρο Ολυμπιακό, ο οποίος αγωνίζεται τη Δευτέρα (12/12) με τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου, ο τεχνικός του "τριφυλλιού", Μαρίνος Ουζουνίδης στάθηκε στη βελτίωση που οφείλει να παρουσιάζει η ομάδα του παιχνίδι με το παιχνίδι, έκανε ειδική μνεία στην εμφάνιση του Μάρκους Μπεργκ, ενώ αναφέρθηκε και στα μεταγραφικά ζητήματα.

"Ήταν μια καλή νίκη για εμάς που έρχεται σε συνέχεια από την νίκη του επί του ΠΑΟΚ. Νικήσαμε μια πολύ καλή ομάδα που ήταν σε καλή κατάσταση. Μας δίνει χρόνο για να βελτιώσουμε πιο πολύ την ομάδα. Είμαι σίγουρος πως μπορούμε να βελτιωθούμε σε πολλά. Παρότι είχαμε καλή παρουσία κάναμε πολλά λάθη. Αυτό συμβαίνει για δύο λόγους. Μας λείπει η εμπιστοσύνη και το δεύτερο τα πολλά παιχνίδια που έχουμε συνεχόμενα. Δεν υπάρχει φρεσκάδα. Χάσαμε κάποια μέτρα στο δεύτερο μέρος. Κερδίζοντας τον χρόνο θα τα βελτιώσουμε και αυτά. Μπήκαμε καλά, κάναμε ευκαιρίες, είχε και ο Ατρόμητος αλλά πατούσαμε καλύτερα. Είδα και κάποια πράγματα που ζήτησα όσον αφορά την ανάπτυξη.

Είναι θετικό ότι κάνουν τα παιδιά προσπαθούν να κάνω αυτά που θέλω. Έχουν στην σκέψη αυτά που ζητάω. Στο δεύτερο χάσαμε μέτρα. Παρότι δεν κινδυνεύσαμε. Είχαμε προϋποθέσεις να τελειώσουμε καλύτερα κάποιες φάσεις. Θα μπορούσαμε αλλά δεν είχαμε καλή επιλογή. Όταν ο παίκτης είναι κουρασμένος το μυαλό δεν λειτουργεί καλά. Συγχαρητήρια στα παιδιά για την προσπάθειά τους. Είμαι σίγουρος πως μπορούμε να βελτιωθούμε πάρα πολύ. Καλή συνέχεια στον Ατρόμητο. Είναι μία ομάδα που πάντα βάζει δύσκολα στον Παναθηναϊκό και είμαστε χαρούμενοι που νικήσαμε".

Για την ταυτότητα που θέλει να δώσει στην ομάδα: "Νομίζω ότι φαίνεται αυτό. Αν δεν αλλάζεις σχήματα ο καθένας το καταλαβαίνει, το που πρέπει να παίξει. Αν αλλάξω δεξιά-αριστερά τον Βιγιαφάνιες ξέρει τι να κάνει ή αν βάλω τον Λουντ πίσω από τον Μπεργκ. Αυτό θέλω, ο κάθε παίκτης να ξέρει τι θα κάνει. Είχαμε τον Ιμπάρμπο πιο καλά αν και θα μπορούσε να τελειώσει καλύτερα κάποιες φάσεις. Έχουμε την ποιότητα να βγάλουμε. Είναι δύσκολο να παίζεις και να σκέφτεσαι, είναι ανασταλτικός παράγοντας".

Για το τελείωμα του Μπεργκ στο γκολ που έδειξε να βγάζει... λύσσα: "Είχαμε μια συζήτηση και του είπα πως το σημαντικό είναι η διάθεση που θα δείξει. Δεν με νοιάζει το γκολ. Ξέρω πως αν είναι καλά, θα σκοράρει. Τα παιδιά χρειάζονται νίκες. Δεν γίνεται να είμαστε παθητικοί. Πρέπει να κυριαρχούμε. Για να γίνει αυτό πρέπει σε φυσική κατάσταση να είσαι 100%. Είναι το έκτο σερί ματς και θα πάμε σε οκτώ. Δεν είναι τόσο εύκολο".

Για τις μεταγραφές: "Όσο πιο γρήγορα έρθουν οι παίκτες τόσο το καλύτερο. Εμείς θα προσπαθήσουμε. Δεν είναι εύκολο. Αύριο θα έχω μια συνάντηση με τον πρόεδρο. Υπάρχει διάθεση από την διοίκηση. Το θέμα είναι να βρούμε παίκτες και για την συνέχεια. Προτιμώ να κάνουμε 3-4 μεταγραφές και για του χρόνου από το να πάρουμε 5-6 απλά για να πάρουμε".

Για Λεντέσμα και Βλαχοδήμο: "Δεν θέλω να είμαι άδικος με τον Λεντέσμα. Ο λόγος που τους παίρνω όλους είναι για να αφομοιώσουν ότι θέλω. Έχει κάνει 3-4 προπονήσεις, δεν θέλω να αμφισβητήσω την αξία του αλλά θέλουμε έτοιμους παίκτες τώρα. Τον Βλαχοδήμο τον ξέρω αλλά πρέπει να δουλέψει αρκετά. Στο μυαλό είχα να πάρω ακραίους γιατί είχαμε απουσίες, έπρεπε να διαλέξω τους παίκτες του πάγκου με βάση τις πιθανές απώλειες και την κούραση.

Όποιος δουλεύει θα έχει περισσότερες πιθανότητες να αγωνιστεί. Σέβομαι τους πάντες, αυτή την στιγμή μπορεί να είμαι άδικος με κάποιους αλλά θέλω να βάλω αυτούς που εγώ έχω καλύτερη εικόνα".

Για τις θέσεις που πρέπει να ενισχυθεί ο Παναθηναϊκός: "Έχω καταλήξει αλλά δεν μπορούμε να τους πούμε. Έχω εικόνα, ξέρω ποιες θέσεις και εκεί θα δώσουμε το βάρος. Σε κάποιες θέσεις θέλουμε να έχουμε καλύτερες εναλλακτικές λύσεις".

Photo Credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Με Μπεργκ ο Παναθηναϊκός, 1-0 τον Ατρόμητο στο Περιστέρι
Ιμπάρμπο: "Έχω συμβόλαιο και θα το σεβαστώ"
Μπεργκ: "Να μεταφέρουμε την πίεση για τον τίτλο στον Ολυμπιακό"
TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ