ΠΑΟΚ

Οζντόεφ: "Στόχος μας το Champions League"

SUPERLEAGUE / PLAYOFFS / 2023-2024 /  -  (  / EUROKINISSI)
Ο Μαγκομέντ Οζντόεφ EUROKINISSI SPORTS

Ο έμπειρος χαφ του ΠΑΟΚ, Μαγκομέντ Οζντόεφ, μίλησε για τους υψηλούς στόχους του με τον ΠΑΟΚ μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος, αλλά και τη θέση του στην ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου.

Ο Μαγκομέντ Οζντόεφ σε δηλώσεις που έκανε στην πατρίδα έκανε λόγο για τον στόχο του ΠΑΟΚ που είναι η παρουσία του στο επόμενο Champions League και τόνισε ότι είναι ικανοποιημένος από το ρόλο του στην ομάδα και την κατάκτηση του πρωταθλήματος

Αναλυτικά όσα είπε ο Ρώσος χαφ του Δικεφάλου:

Για το πρώτο του πρωτάθλημα εκτός Ρωσίας:

"Αυτή είναι η πρώτη μου τέτοια εμπειρία, είναι συναρπαστική. Ήταν ένα σκληρό πρωτάθλημα με πολλές συγκινήσεις. Είναι ωραίο συναίσθημα να είσαι πρώτος. Τελικά όλα τελείωσαν όπως θέλαμε. Αν το συγκρίνουμε με τους τίτλους πρωταθλήματος με τη Ζενίτ, το χρυσό στην Ελλάδα μου θύμισε το πρώτο μου πρωτάθλημα με τον σύλλογο της Αγίας Πετρούπολης".

Για τη σύγκριση του φετινού πρωταθλήματος με αυτούς που πήρε με τη Ζενίτ και την κατάκτηση τίτλου του ΠΑΟΚ μετά από πέντε χρόνια:

"Είναι πάντα πιο εύκολο ψυχολογικά και πνευματικά να κερδίζεις τους τίτλους όσο μπορείς νωρίτερα. Όταν όλα κρέμονται από μια κλωστή, είναι πιο δύσκολο. Ναι, τα συναισθήματα είναι πιο έντονα από όσα ένιωσα όταν πήρα το πρωτάθλημα με τη Ζενίτ 5-6 ματς πριν το τέλος. Το ζήσαμε μέχρι το τέλος αυτό το πρωτάθλημα εδώ στον ΠΑΟΚ".

Για τους στόχους στον ΠΑΟΚ:

"Ήταν οι υψηλότεροι, όπως συμβαίνει σε κάθε κορυφαίο κλαμπ όπως ο ΠΑΟΚ. Ταυτόχρονα πρέπει να γίνει κατανοητό ότι στην Ελλάδα τέσσερις ομάδες που διεκδικούν το πρωτάθλημα. Αλλά τόσο ο σύλλογος όσο και εγώ προσωπικά, θέσαμε μόνο τους μέγιστους στόχους. Όπου κι αν παίζω, θέλω να κερδίζω. Έτσι ήταν για μένα από τότε από παιδί, αν και κέρδισα τον πρώτο μου τίτλο με τη Ζενίτ μόλις στα 27 μου. Αν και πριν από αυτό υπήρχαν πιθανότητες να κατακτήσω το τρόπαιο με τη Λοκομοτίβ".

Για το πως γιορτάστηκε η κατάκτηση του τίτλου στην Θεσσαλονίκη και το πως το έζησε ο ίδιος:

"Η Θεσσαλονίκη, φλεγόταν. Ήταν μια μεγάλη γιορτή για τον κόσμο, ήμασταν απίστευτα χαρούμενοι. Γιορτάζαμε τη νίκη μέχρι τις 8 το πρωί, κανείς δεν κοιμήθηκε. Αμέσως μετά τον αγώνα πήγαμε στο γήπεδο μας που γέμισε εντελώς. Στη συνέχεια γυρίσαμε τη Θεσσαλονίκη με λεωφορείο, γιορτάσαμε με τους φιλάθλους μέχρι τις 5 το πρωί".

Για τους οπαδούς του ΠΑΟΚ:

"Η πόλη ζει από το ποδόσφαιρο, ξέρουν όλα τα παιδιά στην ομάδα και το ζουν κάθε μέρα. Είναι σαφές ότι όταν κάτι πάει στραβά, τα αποτελέσματα δεν είναι αυτά που θέλουμε, οι οπαδοί μπορεί να θυμώσουν, αλλά αυτό είναι μια φυσιολογική κατάσταση".

Για τον πιο σημαντικό αντίπαλο:

"Από τις ομάδες της κορυφής είναι ο Ολυμπιακούς, από τις υπόλοιπες ομάδες είναι ο Άρης".

Για την ζωή στην Θεσσαλονίκη:

"Ναι, αν και όλα έχουν τα θετικά και τα αρνητικά τους. Είναι ωραία στη Θεσσαλονίκη: καλός καιρός, όλα είναι κοντά, υπάρχουν ρωσικά εστιατόρια και καταστήματα. Αλλά δεν έχω εξερευνήσει πολύ την πόλη ακόμα, δεν είχα χρόνο. Έχουμε πολλά παιχνίδια, πτήσεις και μετακινήσεις".

Για το συμβόλαιο με τον ΠΑΟΚ:

"Συμφωνία με τον ΠΑΟΚ έχω μέχρι το καλοκαίρι του 2025, η οποία μπορεί να επεκταθεί για άλλη μια σεζόν. Είμαι ικανοποιημένος από τη θέση στην ομάδα, είμαστε πρωταθλητές. Στόχος είναι να παίξουμε στο Champions League. Δεν μπορώ να μαντέψω πώς θα εξελιχθούν όλα αργότερα, όλα μπορούν να συμβούν στη ζωή. Αλλά μέχρι στιγμής μου αρέσει εδώ, στην Ελλάδα και στον ΠΑΟΚ".

TAGS ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ